Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Προκρίθηκε ο ΑΟ Δικαίου

Προκρίθηκε ο ΑΟ Δικαίου

0
ao_dikaiou
Dodekanisos
O Αθλητικός Όμιλος Δικαίου είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Ιάλυσος στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Δωδεκανήσου ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου στο γήπεδο Αρχαγγέλου. Η Κωακή ομάδα νίκησε σήμερα μέσα στις Καλυθιές με 3 – 1 τον τοπικό Απόλλωνα και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης.
Το φιλμ του αγώνα (από το www.giafkasports.gr)
37′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μασάδο, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Καραγιάννη.
44′ Εκτέλεση κόρνερ από τον Μυλωνά, ο Παπασεβαστός πήδηξε ψηλότερα όλων και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καραγιάννη για το 0-1.
66′ Εκτέλεση φάουλ από τον Μαυρομούστακο, απομάκρυναν οι αμυντικοί, η μπάλα στρώθηκε στον Χατζηγεωργίου όμως το σουτ του πέρασε άουτ.
75′ Εκτέλεση φάουλ απ’τον Δημητρά, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Λουτριώτη.
80′ Εκτέλεση φάουλ από τον Δημητρά, ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λουτριώτη για το 1-1.
88′ Σέντρα του Χατζηπαναγιώτη από δεξιά, ο Χατζηφούντας σηκώθηκε εντυπωσιακά μέσα στη περιοχή και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καραγιάννη για το 1-2.
91′ Κάθετη πάσα του Μασάδο στον Χατζηπαναγιώτη που με δυνατό σουτ από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Καραγιάννη για το 1-3.
Διαιτήτευσε ο Βαγγέλης Κατσιδώνης με βοηθούς τους κ. Πλακογιάννη και Κυρίτση.
Απόλλων  Καλυθιών: Καραγιάννης, Χατζηγεωργίου, Μακράς, Κατσιδώνης, Κίτσος, Μαυρομούστακος, Δημητράς, Αττιτής (13′ λ.τ. Μουτσοντέμι), Κεπέρης (90′ Γενημαχλέλης), Γεωργαλής, Παπαδόπουλος
ΑΟ Δικαίου: Λουτριώτης, Μποϊλής Ζ. (92’Δρόσος), Μυλωνάς, Μουνούχος, Κεφαλιανός, Χατζηπαναγιώτης, Μασάδο, Πολίτης (82′ Παπανκολάου), Μποϊλής Μ. (70′ Χατζηφούντας), Σκαλέρης, Παπασεβαστός
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments