Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Άρεσαν οι μικροί

Άρεσαν οι μικροί

0
beach_volley_fasi
Dodekanisos
Την Κυριακή ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης  Τελχινίς διοργάνωσε για τα μέλη του τουρνουά μπιτς βόλεϊ.  Στην εσωτερική αυτή διοργάνωση οι αθλητές και οι αθλήτριες του ροδίτικου σωματείου αγωνίσθηκαν στις εγκαταστάσεις του μπιτς βόλεϊ του Αθλητικού Κέντρου «Καλλιπάτειρα» σε 4 ηλικιακές κατηγορίες. Αναλυτικά οι συμμετοχές και οι τελικές κατατάξεις ανά κατηγορία ήταν:
Στην κατηγορία για αθλητές και αθλήτριες κάτω των 13 ετών (Κ13) συμμετείχαν 5 ζευγάρια με τις Νικολέτα Αμορανίτη και Ελεάννα Κωνσταντάκη να κερδίζουν στον τελικό τις Αντζελίνα Κώτη και Βάλια Παρασκευά. Αγωνίστηκαν ακόμη τα ζευγάρια: Χριστίνα Μάκρα / Παρασκευή Σαρικά, Χρήστος Ζύμπα / Κατερίνα Κεφαλά και Εριέτα Μπατζιά / Σταματία Πλαστρουγγή. Στην κατηγορία κάτω των 16 ετών (Κ16) πήραν μέρος 6 ομάδες αγοριών και 6 κοριτσιών.
Οι ομάδες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους ανά φύλο και αγωνίστηκαν όλοι με όλους (στον όμιλό τους) και οι δύο πρώτοι έπαιξαν χιαστί στους ημιτελικούς.
Τελική Κατάταξη:
Αγόρια
1η θέση: Μπάμπης Παϊζάνης / Ντάνιελ Σίμου
2η θέση: Γιάννης Σαρικάς / Στέλιος Χαριστής
3η θέση: Αλέξης Πλαστρουγγής / Γιώργος Χατζηγεωργίου και
Χρήστος Ζύμπα / Παναγιώτης Κωνσταντάκης
5η θέση: Γιάννης Αραπάκης / Λέντι Νεσίμι
6η θέση: Θοδωρής Σαλωνίτης / Παναγιώτης Σαλωνίτης
Κορίτσια
1η θέση: Νικολέτα Αμορανίτη / Ελεάννα Κωνσταντάκη (1η θέση και στο Κ13)
2η θέση: Στεφανία Αδαμάκη / Κωνσταντίνα Φουντουραδάκη
3η θέση: Γεωργία Λεσιώβα / Λουΐζα Τσαγκαράκη και
Λόρεν Γεροσάββα / Ίρις Σεβδαλάκη
5η θέση: Ιωάννα Καριοφύλλη / Σέβα Μαυρή
6η θέση: Εύα Θεοδωροπούλου / Ευρύκλεια Τσαβαρή
Στην κατηγορία των Κ17 στα κορίτσια αγωνίσθηκαν 6 ομάδες σε δύο ομίλους.
Νικήτριες στον τελικό ήταν η Αγγελική Παϊζάνη με την Μαρίνα Τζανουδάκη που επικράτησαν των Ελισάβετ Αμορανίτη και Νικολέτα Αμορανίτη.
Την 3η θέση κατέλαβαν οι Αλεξάνδρα Πατσά / Λουΐζα Τσαγκαράκη και η Στεφανία Αδαμάκη με τη συμπαίκτριά της Μαρία Χατζημιχαήλ.
Στην 5η θέση κατατάχτηκαν Λόρεν Γεροσάββα / Ίρις Σεβδαλάκη και Ιωάννα Καριοφύλλη / Σέβα Μαυρή.
Στα αγόρια οι Ντάνιελ Γκένοφ / Γιάννης Φλεβάρης νίκησαν στον τελικό τους Μπάμπης Παϊζάνης / Ντάνιελ Σίμου ενώ 3οι κατατάχτηκαν οι Μανώλης Καφάλλας / Στέλιος Χαριστής αφήνοντας στη 4η θέση τους Παναγιώτης Καριοφύλλης και Λέντι Νεσιμι. Το τουρνουά έκλεισε με αγώνες έξι ζευγαριών που σχηματίστηκαν από αθλητές και αθλήτριες του τμήματος ενηλίκων του ΡΣΦΠ Τελχινίς.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments