Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ενίσχυση Διαγόρα και εκτός νησιού

Ενίσχυση Διαγόρα και εκτός νησιού

0
Dodekanisos

Στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής της περιόδου 2017-18 και με τους μέχρι σήμερα γνωστούς όρους διεξαγωγής του, κάθε ομάδα πρέπει να έχει «βαρύ οπλισμό» , πρώτα για να μην είναι μέσα στις ομάδες που θα υποβιβαστούν και δεύτερο αν στοχεύσει τον τίτλο και την άνοδο στην Β΄ Εθνική.

Στον Διαγόρα το γνωρίζουν πολύ καλά και μάλιστα από την στιγμή που ο «γηραιός» είχε καπακώσει το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Δωδεκανήσου. Από τότε άρχισαν οι σκέψεις για το  χτίσιμο του Διαγόρα της Γ΄ Εθνικής.

Το υλικό παικτών που υπάρχει σε τοπικό επίπεδο δεν είναι αρκετό και οι «κυανέρυθροι» το ξέρουν πολύ καλά, γι’ αυτό έδωσαν προτεραιότητα στους δικούς τους παίκτες για να υπάρχει στα σίγουρα η δοκιμασμένη χημεία τουλάχιστο στα 7/11 ή στα 8/11 της ομάδας. Σύντομα θα ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο που υπάρχει με ορισμένους ακόμα ποδοσφαιριστές και μετά θα η διοίκηση θα στραφεί σε άλλη αγορά για να βρει εκείνους που θα πλαισιώσουν τον περυσινό κορμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φετινός σχεδιασμός του Διαγόρα θα κινηθεί στην λογική να έχει δεύτερη λύση σε κάθε θέση. Θα ψάξουν λοιπόν και για ποδοσφαιριστές εκτός νησιού που θα καλύψουν τις πτέρυγες , την μεσαία γραμμή αλλά και το κέντρο της άμυνας, ενώ αν δεν τα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα επαγγελματικά τους Κεφάλας και Δαρτζέντας, τότε θα αναζητηθούν και τερματοφύλακες.

Εάν προκύψουν θέματα τότε οι άνθρωποι του Διαγόρα θα κοιτάξουν παίκτες και για άλλες θέσεις, αφού εκείνο που θέλουν, είναι η ομάδα να βρεθεί πλήρης όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία της νέας χρονιάς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments