Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Αποφασισμένος για την πρόκριση

Αποφασισμένος για την πρόκριση

0
Dodekanisos

Αποφασισμένος να πάρει την πρόκριση στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο είναι ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, ο οποίος αύριο στις 13:30 παίζει το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στο Μαρούσι.

Η ομάδα μας δοκιμάζεται στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» με αντίπαλο το Μαρούσι, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής και η νικήτρια ομάδα θα τερματίσει στην τρίτη θέση του ομίλου νότου, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα παίξει σε μονό αγώνα εκτός έδρας με τον Ήφαιστο Πάτρας, για μία θέση στο φάιναλ-φορ της Κω. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος πάντως βολεύεται ακόμη κι αν χάσει με διαφορά δύο πόντων, αφού στην αναμέτρηση του «Βενετοκλείου» είχε κερδίσει με 58-56. Το αυριανό παιχνίδι είναι το ντέρμπι της χρονιάς για τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος, ο οποίος μετά τη νίκη επί του πρωτοπόρου Άτλαντα Αθηνών, θέλει να πάρει τη νίκη και να δώσει το «παρών» στο φάιναλ-φορ της Κω (16-18 Ιουνίου).

Με όπλο την πολύ καλή ψυχολογία αλλά και τη συσπείρωση δυνάμεων, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος προετοιμάστηκε κατάλληλα για το αυριανό ντέρμπι στο Μαρούσι και οι αθλητές μας είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν την πολυπόθητη νίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης και σήμερα το απόγευμα η ομάδα μας αναχωρεί για την Αθήνα με μοναδικό απόντα το Σάββα Καρατζιά.

Ο Χρήστος Μιχαήλου αν και έχει κάταγμα στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του χεριού θα παίξει κανονικά, όπως και ο Κώστας Ζαραγκότας, που θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας για τη νίκη στο «Σπύρος Λούης». Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα παρουσιαστεί στο Μαρούσι με τους εξής αθλητές: Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Βαλάντης Παππάς, Χρήστος Μιχαήλου, Ατνάν Χαμαντί, Χρήστος Μαρτσάκης, Σάββας Χαρτερός, Μανώλης Χατζηκαντής, Ανδρέας Λουκάς και Κώστας Ζαραγκότας.

ΣΑΒΒΑΤΟ(27/05):

Σπύρος Λούης (13:30): Μαρούσι- Γ.Σ. Δωδεκάνησος

(Παυλόπουλος- Μπίκας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments