Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Όταν μιλάει η έδρα!

Όταν μιλάει η έδρα!

0
6
Dodekanisos
Εδώ μέσα δεν αστειεύεται. Η Ρόδος διατήρησε το εντός έδρας αήττητο που κατέχει φέτος και με το 2-1 επί του Ηρακλή Ψαχνών ξαναμπήκε δυναμικά στη μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου. Οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 9΄ κατάφεραν να προηγηθούν με το πολύ ωραίο γκολ του Μανίκα. Από κει και μετά όμως ένα «μπλακ άουτ» της ομάδας του Δημήτρη Σπανού έδωσε τη δυνατότητα στον Ηρακλή Ψαχνών να πάρει τα ηνία του αγώνα. Δύο μεγάλες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων ήταν αρκετές να «ξυπνήσουν» τους παίκτες της Ρόδου. Ατ’ αυτού ήρθε η ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους με τον Αμπού ελ Έλα στο 40΄.
Στην επανάληψη η Ρόδος δεν είχε διάθεση για αστεία και με επίθεση από το πρώτο λεπτό, περιόρισε σε παθητικό ρόλο τον Ηρακλή Ψαχνών. Η «λύτρωση» για τους παίκτες του Δημήτρη Σπανού ήρθε στο 78΄ με το Γήττα με διαγώνιο σουτ από την περιοχή να κάνει το 2-1 και να ξαναβάζει δυναμικά στο παιχνίδι του τίτλου, την ομάδα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ηρακλής τελείωσε το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μεθενίτη στο 80΄.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
8΄: Κόρνερ του Γήττα από αριστερά στο 2ο δοκάρι κεφαλιά πάσα του Καραγιαννίδη στο Γ. Καντιμοίρη το σουτ του τελευταίου ήταν άτσαλο και η μπάλα έφυγε άουτ.
9΄: ΓΚΟΟΟΛ!: 1-0: Μαραγκουδάκης, Κακλαμάνος και Μανίκας έκρυψαν τη μπάλα, ο τελευταίος από θέση δεξιά στην περιοχή σούταρε και η μπάλα κατευθύνθηκε στο δεξί παραθυράκι του Μιχελή για το 1-0.
14΄: Από κάθετη πάσα του Αμπού ελ Έλα στην καρδιά της άμυνας της Ρόδου, ο Βλαχόπουλος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, πλάσαρε όμως ο Ριγανάς έδιωξε.
20΄: 2η μεγάλη ευκαιρία του Ηρακλή να ισοφαρίσει. Από σέντρα του Αργυρού από τα αριστερά, ο Αμπού ελ Έλα ολομόναχος στη μεγάλη περιοχή πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
40΄: ΓΚΟΟΟΛ!: 1-1: Από πλάγιο του Ανέστη η μπάλα αναπήδησε στην περιοχή του Ριγανά, ο γκολκίπερ της Ρόδου βγήκε για να μπλοκάρει, έπιασε τη μπάλα, την έχασε όμως και ο αμαρκάριστος Αμπού ελ Έλα σε κενή εστία πλάσαρε για την ισοφάριση.
46΄: Μετά από σέντρα ο Κακλαμάνος με κεφαλιά πάσαρε στον Γ. Καντιμοίρη στην περιοχή, αυτός έκανε το σουτ, δεν ήταν καλό όμως με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
48΄: Αντεπίθεση για τον Ηρακλή Ψαχνών, με τον Ανέστη να βγαίνει τετ α τετ με το Ριγανά, να τον περνάει βγαίνοντας προς τα πλάγια της περιοχής, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ.
54΄: Μετά από αντεπίθεση ο Γ. Καντιμοίρης πάσαρε στο ύψος της περιοχής στο Μαραγκουδάκη, το σουτ που επιχείρησε όμως απέκρουσε ο Μιχελής.
55΄: Σέντρα του Μανίκα στο 2ο• δοκάρι, ο Γ. Καντιμοίρης με κεφαλιά πάσαρε στο Μαραγκουδάκη που με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.
59΄: Κόρνερ του Γήττα από δεξιά, ο Κακλαμάνος στο 1ο δοκάρι πήρε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Καραγιαννίδη, που από τη μικρή περιοχή αστόχησε σε σουτ και έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από το δοκάρι.
61΄: Από λάθος της άμυνας των «πρασίνων» ο Ντελέκος σούταρε από το ύψος της περιοχής, ο Καραγιαννίδης έβαλε την κόντρα και έστειλε τη μπάλα κόρνερ.
75΄: Ο Ανωγειανάκης εκτέλεσε φάουλ στο τείχος, στην επαναφορά πήγε να ξανασουτάρει, έπιασε αέρα και λίγο μπάλα, η μπάλα στρώθηκε στο Μαραγκουδάκη, αυτός πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.
78΄: ΓΚΟΟΟΛ!: 2-1: Στη μεγάλη περιοχή ο Μανίκας με κεφαλιά πάσαρε στον Κακλαμάνο, αυτός με τη σειρά πάσαρε στον Γήττα λίγο πλάγια στην περιοχή, ο οποίος με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
80΄: Ο Μεθενίτης αποβάλλεται επειδή χτύπησε αντίπαλο. Με δέκα ο Ηρακλής Ψαχνών.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΡΟΔΟΣ: Ριγανάς, Σ. Καντιμοίρης, Ανωγειανάκης, Καραγιαννίδης, Μπιμπίρης, Γήττας (88΄ Κεφαλούκος), Τοπάλης, Γ. Καντιμοίρης, Μανίκας (91΄ Τσιφλίδης), Μαραγκουδάκης (76΄ Σκαρλάτος), Κακλαμάνος
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Μιχελής, Ζουλιώτης, Αργυρός, Καλλιμάνης, Παπαϊωάννου, Βαγγέλι, Αμπού ελ Έλα (84΄ Αλήμπας), Ντελέκος, Βλαχόπουλος, Μεθενίτης, Ανέστης (89΄ Σκριβάνος).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καραντώνης (Ημαθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Μιχαλόγλου (Πέλλας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 52΄ Μπιμπίρης (μαρκ), 57΄ Σ. Καντιμοίρης (μαρκ)-49΄ Μεθενίτης (μαρκ)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 80΄ Μεθενίτης
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments