Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου “Αλλοίωσε το αποτέλεσμα”!

“Αλλοίωσε το αποτέλεσμα”!

0
xristoforou
Dodekanisos
Ευθεία επίθεση στο διαιτητή Μαυρουδή για τις αποφάσεις του στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με το Κάστρο, έκανε ο πρόεδρος του Πολύστρατου Λαέρμων Λευτέρης Χριστοφόρου. Ο κ. Χριστοφόρου θεωρεί ότι ο Μαυρουδής με τις αποφάσεις του αλλοίωσε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, ενώ υποστήριξε ότι ήταν αυτός που «πυροδότησε» τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση. Πιο αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο news12.gr.
«Δεν ξέρω αν είχε δόλο ο κ. Μαυρουδής αλλά με τις αποφάσεις του με έβγαλε εκτός εαυτού. Το δεύτερο γκολ του Κάστρου ήταν καθαρό οφσάιντ, και μάλιστα ο επόπτης σήκωσε κανονικά τη σημαία. Ο Μαυρουδής όμως το μέτρηση κανονικά γιατί είπε ότι πήρε τη φάση πάνω του.
Στο δεύτερο ημίχρονο κι ενώ το σκορ ήταν 2-1, πετύχαμε γκολ, καταφέρνοντας να ισοφαρίσουμε, ωστόσο ο κ. Μαυρουδής το ακύρωσε. Μάλιστα, όταν του ζήτησα το λόγο για την απόφασή του μου είπε ότι το ακύρωσε επειδή διαμαρτυρήθηκα για την καταμέτρηση του δεύτερου τέρματος του Κάστρου! Καταλαβαίνετε ότι με τέτοιες αποφάσεις ήταν πολύ δύσκολο να συγκρατήσω τους φιλάθλους μας που φώναζαν για τα σφυρίγματά του.
Γύρω στο 60΄ ο Κρητικός ανατράπηκε καθαρά μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής αντί για πέναλτι έδειξε να συνεχιστεί η φάση. Το απίστευτο είναι ότι όταν διαμαρτυρήθηκε ο παίκτης μας τον απέβαλε.
Από εκείνο το σημείο και μετά οι φίλαθλοί μας πετούσαν πέτρες, φώναζαν και εγώ προσπαθούσα να τους ηρεμήσω. Είμαι κατά της βίας, αλλά πρέπει και οι διαιτητές να σέβονται τις μικρές ομάδες. Θεωρώ ότι από κάποιο σημείο του παιχνιδιού και μετά έχασε τον έλεγχο.».
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments