Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Διπλό» τίτλου!

«Διπλό» τίτλου!

0
anagennisi_aodikaiou1
Dodekanisos
Μια ακόμα σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα (Τετάρτη) η Αναγέννηση Ιάλυσος η οποία επικράτησε μέσα στα Μαριτσά επί του τοπικού Ηρακλή με 2 – 1 σε εξ’ αναβολής παιχνίδι του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Μόλις στο 3’ ο Παφιάκης κατάφερε να κάνει το 0 – 1 αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 28’ με κεφαλιά του Χειμψνέττου (1 – 1). Στο 48’ ο Καστρουνής είχε σουτ στο δεξί δοκάρι αλλά στο 60’ μετά από κόρνερ του Παφιάκη, ο Πιτσουρδάκης με μια εξαιρετική κεφαλιά μέσα από την μεγάλη περιοχή, χάρισε το πολύτιμο «τρίποντο» στην ομάδα του. Ο Ηρακλής είχε μεγάλες ευκαιρίες να ισοφαρίσει, όταν στο 78’ ο Αθανασίου με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά και στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον ίδιο παίκτη.
Διαιτήτευσε ο κ. Κατσιδώνης με βοηθούς τους κ. Πλακογιάννη και Παπαγιαννίδη.
Ηρακλής Μαριτσών: Κοσμάς, Λορέντζος, Παπακωνσταντής (39’ λ.τ. Μαυρής), Τσούφιος, Κωστάκης (71’ λ.τ. Μακρής), Κρομμύδας, Μπιλιάς, Καστρουνής, Χειμωνέτος, Αθανασίου, Χατζηκωνσταντής (57’ Παπαγεωργίου)
Αναγέννηση Ιάλυσος: Μαθιός, Μαλλιάκας, Σταυλάς (85’ Αθηναίος), Φωτεινής, Πιτσουρδάκης, Κρομμύδας, Μπιγκό, Σάλιβαν, Γαιτάνος (63’ Αξιώτης), Καρπαθάκης, Παφιάκης (89’ Λουκίσσας)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments