Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Καθάρισε» εύκολα ο Κλεάνθης!

«Καθάρισε» εύκολα ο Κλεάνθης!

0
kleanthis endekada
Dodekanisos

Ακόμα μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Κλεάνθης αφού επικράτησε του ΑΕΡΑ με 4-2 στο γήπεδο Παραδεισίου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και στο πρώτο μισάωρο ευτύχησαν να πετύχουν τρια γκολ σε διάστημα 13΄. Αρχικά ο Λυριστής με πλασέ μετά το λάθος διώξιμο του Καλανδράνη έκανε το 1-0. Στο 24΄ ο Γκινής με κοντινή προβολή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδα του, ενώ στο 30΄ ο Πλύγκος έγραψε το 3-0. Επτά λεπτά αργότερα ήταν σειρά των φιλοξενούμενων να απαντήσουν αφού με το αυτογκόλ του Μαριά μείωσαν σε 3-1.
Στην επανάληψη ο ΑΕΡΑ ξεκίνησε κάπως καλύτερα και με το γκολ που σημείωσε ο Τριχιάς στο 56΄ έκανε το 3-2 ξανακάνοντας το ματς ντέρμπι. Η ομάδα του Μιχάλη Τσιβρινή δεν πτοήθηκε και στο 66΄ ο Πελέκης σκόραρε με ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Ατσικνούδας, (Μπαχαρίδης, Τάσης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Τσουρούτης, Μπαούρης (80΄ Φουσάτζια), Γιαννίκος, Κρομμύδας, Μαριάς, Ποζατζίδης, Γκινής, Πελέκης (85΄ Θάνος) Πλύγκος (70΄ Καρίκης), Αλεξανδρίδης, Λυριστής
ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Ροκάι, Γαργάλης, Μαλλιάκας, Δανάς, Συμεωνίδης, Νικολής (40΄ λ.τρ. Αθηναίου), Τριχιάς (58΄ Φιλιππάκος), Στεφανής (80΄ Καψαλάκης), Γιαννακάκης, Πλύγκος

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments