Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σπουδαίο τρίποντο για τη Δόξα Ψ.

Σπουδαίο τρίποντο για τη Δόξα Ψ.

0
doxa oloi
Dodekanisos

Ένα πολύ σημαντικό τρίποντο πανηγύρισε η Δόξα Ψ. καθώς επικράτησε με 3-2 του Διαγόρα Βατίου εντός έδρας και έφτασε στους 11 πόντους στον πίνακα της βαθμολογίας παίρνοντας έτσι βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο έχοντας πολύ δυνάτες μονομαχίες και από τις δύο πλευρές. Στο 25΄ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Χατζησάββα για το 0-1. Λίγα λεπτά αργότερα οι «βυσσινί» δεν το έβαλαν κάτω και με το σουτ του Κοσκινιώτη το οποίο κόντραρε και στα σώματα έκαναν το 1-1. Στο 34΄ η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Τριανταφυλλίδη. Και πάλι η απάντηση της Δόξας ήταν άμεση αφού ένα λεπτό αργότερα ο Τσοπάνογλου έκαν ετο 2-2.
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τους Βατενούς να έχουν μια ελαφρά πρωτοβουλία χωρίς ωστόσο να φτάνουν στο πολυπόθητο τέρμα. Τελικά στο 80΄ η ομάδα του Παναγιώτη Σωτηρόπουλου κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ορφανός Β. διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαγιαννίδης (Ορφανός, Σαρρής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΟΞΑ Ψ.: Ηλίας, Χατζηνικόλας, Κοσκινιάτης (75΄ Κουνελλές), Μπαρμπαντώνης Γ., Κωστομοίρης Γ., Τσοπάνογλου, Λυριστής, Δαλκίδης, Στελλάς, Ορφανός Δ., Ορφανός Β.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β.: Τύρελης (40΄ λ.τρ. Μαυρουδής), Έλληνας, Καραγιάννης, Θεοδώρου, Μοσχής, Ζερβός, Δραγάτης (46΄ Χατζηκώστας), Ζωάννου (6΄ λ.τρ. Πρέτσι), Παπουρδάνος, Χατζησάββας, Τριανταφυλλίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments