Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Η ομάδα δεν είναι έτοιμη!»

«Η ομάδα δεν είναι έτοιμη!»

0
fragkakis aggelos
Dodekanisos

Την άποψη πως η ομάδα του ΑΣ Χάλκης έκανε μια ελλιπής προετοιμασία και δεν είναι απόλυτα έτοιμη για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας εξέφρασε μέσω του news12 ο προπονητής του συλλόγου Άγγελος Φραγκάκης. Ο ίδιος μεταξύ άλλων σχολίασε και το εναρκτήριο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με τον Άγιο Ισίδωρο την προσεχή Κυριακή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Καταρχάς θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Όσον αφορά την ομάδα μου πιστεύω πως δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας. Την προετοιμασία που έγινε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα τη χαρακτήριζα ελλιπής, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων πολλών ποδοσφαιριστών μας οι οποίοι δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα των προπονήσεων. Επίσης ένα ακόμα πρόβλημα είναι το γηπεδικό αφού η προετοιμασία μας έγινε σε τρεις διαφορετικούς χώρους, στο γήπεδο του Καρακόνερου, στο γυμναστήριο και στο γήπεδο της Κρεμαστής και σίγουρα αυτό ήταν πολύ δύσκολο για όλους. Παρόλα αυτά θα κοιτάξουμε να διεκδικήσουμε στο νέο πρωτάθλημα ότι καλύτερο μας αναλογεί, ανάλογα φυσικά και με την αγωνιστική μας συμπεριφορά».
Όσο για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Άγιο Ισίδωρο ο κ. Φραγκάκης πρόσθεσε:
«Παίζουμε με μια ομάδα που είναι τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά πολύ οργανωμένη. Γνωρίζω ότι γίνεται αξιόλογη δουλειά και κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Γενικά για την προσπάθεια που κάνουν είναι άξιοι συγχαρητηρίων και για το χωριό τους. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και με τις απουσίες που θα έχουμε, αφού κάποια παιδιά λόγω της δουλειάς τους δεν θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν στον συγκεκριμένο αγώνα».

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments