Πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές στα ματς των ροδίτικων ομάδων

Η αυλαία του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανοίγει την προσεχή Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, με τις ομάδες της Δωδεκανήσου να μπαίνουν στη μάχη του νέου πρωταθλήματος.

Ο ΓΑΣ Ιάλυσος θα αγωνιστεί εκτός έδρας απέναντι στην ΑΠΣΕ Αμφιάλη, με τη σέντρα να έχει οριστεί για τις 15:00 στο Κερατσίνι. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γιώργος Θωμόγλου, έχοντας βοηθούς τους Νίκο Κόρδια και Ηλία Μικελόπουλο.

Μία ώρα αργότερα, στις 16:00, ο Διαγόρας υποδέχεται στη Ρόδο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σάββας Ζαννετίδης, με βοηθούς τον Αντώνη Τραούδα και τον Τσαμπίκο Πηδιάκη.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΡΑ θα φιλοξενήσει τον Ιωνικό στ’ Αφάντου. Ρέφερι της συνάντησης ορίστηκε ο Σάββας Κατσιδώνης, με βοηθούς τη Μαρία Δέτση και τον Δημήτρη Σκούτα. Εκτός έδρας αγωνίζεται και ο Απόλλων Καλυθιών, ο οποίος θα αντιμετωπίσει το Αιγάλεω στην Πετρούπολη. Διαιτητής θα είναι ο Ηλίας Κοκκόρης, με βοηθούς τον Θανάση Παλουμπή και τη Δήμητρα Γιδάρη.

Πρόγραμμα 1ης Αγωνιστικής
Γ’ Εθνική – 8ος όμιλος | Κυριακή 27/09
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ • 15:00
ΑΠΣΕ Αμφιάλης – ΓΑΣ Ιάλυσος
Διαιτητής: Θωμόγλου
Βοηθοί: Κόρδιας, Μικελόπουλος
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ • 16:00
Προοδευτική – Δόξα Βύρωνος
Διαιτητής: Ζαχαρόπουλος
Βοηθοί: Αλεξόπουλος, Βιτσεντζάτος
ΡΟΥΦ • 16:00
ΠΑΟ Ρουφ – Εθνικός Πειραιά
Διαιτητής: Μπεκιάρης
Βοηθοί: Τσόκαρης, Λαζαρής
ΑΦΑΝΤΟΥ • 16:00
ΑΕΡΑ – Ιωνικός
Διαιτητής: Κατσιδώνης
Βοηθοί: Δέτση, Σκούτας
ΡΟΔΟΣ • 16:00
ΓΣ Διαγόρας – Απόλλων Σμύρνης
Διαιτητής: Ζαννετίδης
Βοηθοί: Τραούδας, Πηδιάκης
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ • 16:00
ΑΟ Αιγάλεω – Απόλλων Καλυθιών
Διαιτητής: Κοκκόρης
Βοηθοί: Παλουμπής, Γιδάρη

Προηγούμενο

Ανανέωσε με τον Ιάλυσο η Χρύσα Λάσκου

Επόμενο

ΛΑΒΡΟΦ από τον ΟΗΕ: «ΚΑΜΙΑ ΠΑΥΣΗ των εχθροπραξιών για συνομιλίες»

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *