Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Θέλουμε την γρήγορη παραμονή!»

«Θέλουμε την γρήγορη παραμονή!»

0
panopoulos doksa
Dodekanisos

Tην βεβαιότητα του πως η Δόξα Καρδάμαινας θα καταφέρει να εξασφαλίσει την γρήγορη παραμονή της εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο έμπειρος αμυντικός της ομάδας Βαγγέλης Πανόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του στα γήπεδα έπειτα από ενάμιση χρόνο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πανόπουλου:
-Η νέα χρονιά σας βρίσκει στο πρωτάθλημα της Ά κατηγορίας. Ποιά είναι τα δικά σου συναισθήματα καθώς και των υπολοίπων στην ομάδα της Δόξας;
«Για την ομάδα και τους ανθρώπους που την απαρτίζουν είναι μία ξεχωριστή στιγμή καθώς μετά από αρκετά χρόνια, ο σύλλογος θα αγωνίζεται και πάλι στα «σαλόνια» του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Όσο για εμένα είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο που μετά από μετά από ενάμιση χρόνο θα ξαναπαίξω στην κατηγορία».

-Ποιός είναι ο στόχος της ομάδας για την νέα χρονιά;
«Η ομάδα φέτος θα αγωνιστεί μετά από αρκετά χρόνια στης Ά κατηγορία, έχει ως στόχο την όσο πιο γρήγορη παραμονή καθώς και να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο ώστε να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο όπως έγινε και πέρυσι».

-Ποιοί είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για την νέα σεζόν;»
«Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι ίδιοι με αυτούς της ομάδας. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ και εγώ με την σειρά μου να βοηθήσω την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται».

-Ποιά ομάδα θεωρείς φαβορί για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος της Ά κατηγορίας;
«Θα μιλήσω καθαρά με βάση τα ρόστερ τα οποία δημιούργησαν οι ομάδες και θεωρώ ότι ο Διαγόρας και ο Κλεάνθης θα έχουν τον πρώτο λόγο».

Μια υπόσχεση για τον κόσμο της Δόξας;
«Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο της ομάδας είναι ότι τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να τους κάνουμε χαρούμενους».

Αλέξανδρος Σιδερής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments