Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Όλα κυλάνε ομαλά!»

«Όλα κυλάνε ομαλά!»

0
DSC09847
Dodekanisos

Πολύ ευχαριστημένος για την μέχρι τώρα προετοιμασία του Φοίβου Κρεμαστής εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο news12 ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Πολιάς. Ο νεαρός τεχνικός μεταξύ άλλων μίλησε για τα κομμάτια που έχει ρίξει το βάρος τις τελευταίες μέρες των προπονήσεων ενώ πρόσθεσε ότι είναι αρκετά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Αναλυτικά:
«Έχουμε μπει στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας. Όλα κυλάνε ομαλά πέραν κάποιον απουσιών και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τον τρόπο που δουλεύουν οι ποδοσφαιριστές. Τις τελευταίες μέρες έχουμε ρίξει το βάρος στο κομμάτι της ταχυδύναμης και της τακτικής ενώ όσο περνούν οι μέρες η τακτική θα εμπλουτίζεται με περισσότερα στοιχεία που θέλουμε να δουλέψουμε. Το επόμενο φιλικό για την ομάδα είναι το προσεχές Σάββατο με την ομάδα του Κλεάνθη, είναι ένα ακόμα δυνατό τεστ που σίγουρα θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας της προετοιμασία».
Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, δεν είναι λίγοι αυτοί που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα και δεν παρακολουθούν κανονικά το καθημερινό πρόγραμμα των προπονήσεων. Ο λόγος για τον Μάτση (ταλαιπωρείται από διάστρεμμα), τον Φτάκλα ο οποίος κάνει ατομικό (οιδημα στους κοιλιακούς), τον Πανταζόπουλο (λόγω στρατού), και τον Τσουβαλά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments