Αρχική Ροδίων Άθλησις Άλλη μια σημαντική νίκη

Άλλη μια σημαντική νίκη

0
rodion oloi
Dodekanisos

Όλα ήταν άψογα… από τους παίκτες που έκαναν κατάθεση ψυχή στο γήπεδο παλεύοντας σαν λιοντάρια , μέχρι και τον πολυπληθή κόσμο που δεν σταμάτησε λεπτό να επευφημεί την ομάδα μας .Με αποτέλεσμα η ομάδα μας να πάρει μια νίκη σημαντικής σημασίας απέναντι στο Ρέθυμνο με 3-0 σετ και να αρχίζει με το δεξί το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Ενώ παράλληλα έφτασε αισίως στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Το πρώτο σετ ξεκίνησε ισορροπημένα με το σκορ να φτάνει στο 4-4 . Σε εκείνο το σημείο οι ισορροπίες άλλαξαν και η πλάστιγγα έγειρε για την ομάδα μας, που με ένα επιμέρους 6-1 έκανε το 10-5.Το πρώτο timeout του παιχνιδιού κλήθηκε από τον προπονητή του Ρεθύμνου όταν το σκορ ήταν στο 14-8. Σε εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι με ένα επιμέρους 8-2 έφεραν το παιχνίδι στην ισοπαλία (16-16). Το Ροδίων ξαναπήρε το προβάδισμα με 18-16 και ξέφυγε στο 23-18 με το σετ να λήγει 25-20.
Στο δεύτερο σετ η ομάδα μας εμφανώς πιο ανεβασμένη ψυχολογικά μπήκε δυνατά κάνοντας το 5-1 αναγκάζοντας τον προπονητή του Ρεθύμνου να χρησιμοποιήσει από νωρίς στο σετ το πρώτο του timeout. Η εικόνα δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες πήγαν στο δεύτερο timeout με σκορ 11-4 υπέρ του Ροδίων Άθλησις. Η διαφορά κυμάνθηκε στου 6 με 7 πόντους και το σετ τελείωσε αισίως με 25-18 υπέρ του Ροδίων.
Στο τρίτο σετ φάνηκε ότι οι φιλοξενούμενοι αρχίσανε να βρίσκουν τα πατήματά τους και εφόσον έκαναν το 3-5 , ο Κ. Αντωνιάδης κάλεσε το πρώτο timeout του σετ. Η διαφορά πήγε 4-7 υπέρ του Ρεθύμνου και με ένα επιμέρους 5-1 η ομάδα μας πήρε βραχεία κεφαλή. Το Ρέθυμνο όμως ανάκτησε το προβάδισμα με ένα επιμέρους σερί 4-0 κάνοντας το 9-12. Οι Κρητικοί είχαν το προβάδισμα , που η αύξουσα τιμή του ήταν στους τέσσερις πόντους διαφορά(14-18).Σε εκείνο το σημείο με ένα επιμέρους 7-1 η ομάδα μας πήρε το προβάδισμα με 21-19.Το σκορ πήγε στο 22-20 και το Ρέθυμνο καλεί το πρώτου του timeout στο σετ. Όμως δεν άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού με το σετ να λήγει στο 25-22 .
Τα σετ: 25-20,25-18,25-22
Διαιτητές: Καπάνταης , Τοψιδέλης
Ροδίων (Αντωνιάδης): Μακρής, Γιώτης,Κάλας,Προδρομίδης,Ρουσέττος,Καβαρατζής ,Μοσχούς, Γκένοφ,Καρύδας, Κοκκολάκης-λ,Μαυράκης, Ρωσσέτος ,Δεληγιώργης-λ
Ρέθυμνο(Σταυρόπουλος): Μπονατάκης, Λαδάκης,Μονιάκης,Κόκκινος, Παλιουδάκης, Παπαδάκης, Ντινόπουλος , Γαλανάκης –λ/Τεφτής-, Γλυνιαδάκης,.Διαμαντάκης,Ξυλούρης

Ανδρέας Γαβαλάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments