Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Πέρασε στον τελικό ο Διγενής (pics)

Πέρασε στον τελικό ο Διγενής (pics)

0
1
Dodekanisos

Στον χθεσινό ημιτελικό που έγινε στο γήπεδο Κοσκινού ο Διγενής νίκησε με 3-1 τον Απόλλωνα Καλυθιών και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ρόδου, η οποία νίκησε επίσης χθές τον Αστέρα Παστίδας με 3-2. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλοί αλλά κατάφεραν να προγηθούν με 2-1, όμως στην επανάληψη βελτιώθηκαν, πέτυχαν ακόμα ένα γκολ και πήραν δίκαια την νίκη και την πρόκριση για τον τελικό που θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή σε ουδέτερο γήπεδο. Ο Διγενής άνοιξε το σκορ στο 17΄με σουτ του Αντωνίου Σ.Η. μέσα από την περιοχή.
Ο Απόλλωνας ισοφάρισε 1-1 στο 23΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σχοιναράκη έξω από την περιοχή.
Στο 33΄οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι μπροστά στο σκορ 2-1, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαχαίρα Α.Μ. έξω από την περιοχή. Στο 45΄ο Μάστορας επιχείρησε το σουτ αρκετά έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα σταμάτησε στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού.Στο 66΄ο Καραμανώλης Σ. με ωραία ατομική ενέργεια απέφυγε τον αντίπαλο του στο ύψος της περιοχής και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 3-1.

Διγενής:Mιχαλάκης, Σταματούλας Μ., Σταματούλας Σ., Πιστόλας, Φλάγκος, Δραμουντανής, Καβουνίδης Α.(40΄Τζουανάκης), Αντωνίου Α.Η., Καραμανώλης Σ., Μαχαίρας(60΄Ευαγγέλου), Αντωνίου Σ.Μ.(Πανηγύρης Μ.Δ.
Απόλλων Καλυθιών:Γρηγορίου, Σαββούλης, Συμιακός, Miscu, Σχοιναράκης, Πετράς, Κώστας(56΄Νερατζάκης), Μάστορας(68΄Hisa), Γιορδαμνής,Χhani, Idrizi

Ηλίας Λοίζος

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2014_2015/varius/digenis_paidiko/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments