Αρχική Προγνωστικά Συμψηφίζουμε τις διαφορές σήμερα…

Συμψηφίζουμε τις διαφορές σήμερα…

0
palaiologou praktorio
Dodekanisos

Σήμερα Δευτέρα κάνουμε ένα μίνι refresh και με ντεμαράζ δυνατό ελπίζουμε να κλείσουμε το κουπόνι μας ακόμη πιο κερδοφόρα. Βρισκόμαστε στο 58% με 159/277 στις επιλογές μας.

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ – ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ  κωδ.419
Ματς ιδιαιτεροτήτων το συγκεκριμένο. Η Κόνιασπορ «αλλάζει» κοστούμι (νέο κόουτς) και μέσα στο «παλατάκι» της (ολοκαίνουργιο γήπεδο 18000 θέσεων) παρουσιάζεται ανταγωνιστική. Η φιλοξενούμενη ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και μάλιστα το έκανε με ανατροπή κόντρα στην πολύ καλή Ακίσασπορ στην έδρα της.    Πιστεύω τον έναν βαθμό θα τον πάρει η φιλοξενούμενη σε μια έδρα που θα δεχθεί πίεση ( λόγω κόσμου-18000 οπαδοί ) και ίσως μείνει πίσω στο σκορ στο 1ο μέρος. Έχει το «μέταλλο» να τουμπάρει το ματς ή να το φέρει τουλάχιστον στα ίσια.
1ο μας σημείο η μοιρασιά ( Χ ) 3,00 και με λίγο τύχη το ( 1/Χ ) 14,00. Τα μέχρι τώρα ( 2-3goal ) και των 2 ομάδων ( 5/7 για την Κόνιασπορ και 4/7 για την Καραμπόκ ) δεν μας αφήνουν ανεπηρέαστους ( 2-3goal ) 1,75.

ΛΕΙΨΙΑ – ΚΑ’Ι’ΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ κωδ.422
Εξαιρετικό φαντάζει το σετ αποδόσεων εδώ. Δεν αναφέρομαι φυσικά σε ξεκάθαρο σημείο αλλά σε αυτό που προκύπτει από το σετ των αποδόσεων που μας προσφέρονται στο Ημίχρονο . Περιχαρής αγοράζω το ( ΗΜ 1 ) 2,90 και το ( ΗΜ 2 ) 3,00. Μου είναι χρήσιμο σε δελτίο με ομίλους ( RA-RB) και το «παντρεύω» με την επιλογή μου στο επόμενο ματσάκι που θα ακολουθήσει. Εδώ επίσης έχει τύχη το αγαπημένο τους ( 2-3goal ) 1,80.

ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ κωδ.425
Η κακή αμυντική της λειτουργία θα την προδώσει και πάλι. Δέχεται ούτε λίγο,ούτε πολύ 2,55 γκολ σε κάθε της ματς!! Σίγουρα δεν περιμένεις κάτι καλό από αυτό και πόσο μάλλον απέναντι στην 2η σε φόρμα στην κατηγορία  Αμπερντίν. Ορθά – κοφτά και ακούραστα εδώ έχουμε ( 2/2 ) 2,30 και ( Χ/2 ) 4,30.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ  κωδ.426
Με καλύτερα στοιχεία η γηπεδούχος παρουσιάζεται σοβαρή και εκμεταλεύεται το κακό momentum της Σάντερλαντ. 1ο ποντάρισμα εδώ ο άσσος ( 1 )1,95 και ακολουθεί το ( 2-3goal ) 1,80. Τα σημεία ( ΗΜ 1 ) 2,50 και ( ΗΜ 2 ) 3,75 επειδή προσφέρονται με ειδικό στοιχηματισμό στον ΟΠΑΠ (έχουμε ξανά αναφερθεί  για αυτές τις περιπτώσεις σε παλαιότερες μας αναρτήσεις) μας κάνουν σε δελτίο με ομίλους (RA-RB).

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments