Αρχική Videos «Μπορούμε και στη τέντα!» (video)

«Μπορούμε και στη τέντα!» (video)

2
potsou nikos
Dodekanisos

Την άποψη ότι η ομάδα του μπορεί να κερδίσει τον Διαγόρα και στο κλειστό της «τέντας» για δεύτερη φορά και έτσι να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό, εξέφρασε σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Πότσος. Δείτε σε video τι είπε στο news12.

 

{youtube}WRAWRJTY3oQ{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
DIA-GO-RAS
DIA-GO-RAS
10 years ago

Κύριε Πότσου για ακόμα μια φορά είσασταν τυχερός, τόσο εσείς όσο και οι προκλητικές παίχτριες σου!

Με 2 κορασίδες στην ομάδα και σας κάναμε πλάκα. Το Σάββατο αν ο κ. Χατζημανώλης κατεβάσει την σωστή εξάδα, τότε δεν θα έχετε καμια ελπίδα για πρόκριση. Αρκετά γελάσαμε αλλά το Σάββατο θα τελειώσουν όλα.

kapoios6
kapoios6
10 years ago

[quote name=”DIA-GO-RAS”]Κύριε Πότσου για ακόμα μια φορά είσασταν τυχερός, τόσο εσείς όσο και οι προκλητικές παίχτριες σου!

Με 2 κορασίδες στην ομάδα και σας κάναμε πλάκα. Το Σάββατο αν ο κ. Χατζημανώλης κατεβάσει την σωστή εξάδα, τότε δεν θα έχετε καμια ελπίδα για πρόκριση. Αρκετά γελάσαμε αλλά το Σάββατο θα τελειώσουν όλα.[/quote]
se diavazo kairo kai den mporo na katalavo giati eisai tis pio polles fores eristikos?prosopika pistevo oti den eisai diagoras kai apla prokaleis san ton ilithio ton komeno 7..