Αρχική Videos Κλεάνθης – Διαγόρας γυναικείο 20/03/14 (video)

Κλεάνθης – Διαγόρας γυναικείο 20/03/14 (video)

4
kleanthis diagoras2
Dodekanisos

Δείτε ένα video από το παιχνίδι του Κλεάνθης με τον Διαγόρα στο πλαίσιο του τοπικού γυναικείου πρωταθλήματος στο βόλεϊ. Οι γηπεδούχες κέρδισαν με 3 – 2 σετ και πλέον η πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του Διαγόρα.

 

{youtube}-jQvM7Z1O9w{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
slask6
slask6
10 years ago

i tsourapo i diamanto den epaikse?re ousttttttttttttttttt ta leme stin tenta kai me to tsirko medrano

korios
korios
10 years ago

Και σταθερα παλι στην ομαδα μονο μια Νεφελη επαιζε,που ειναι η καριαριστριες που απο λογια ξερουν πολλα και απο πραξεις μηδεν. Μπραβο Σπανε που μας εφερες τον εραστη προπονητη και τις καριεριστριες γκομενες του στην ομαδα,και αφησες τα κοριτσια απ’ εξω,καλυτερα θα παιζαν οι μικρες και θα ειχαν και μελλον ενω αυτες το μονο μελλον που εχουν ειναι η συνταξη.

filathlos
filathlos
10 years ago

[quote name=”korios”]Και σταθερα παλι στην ομαδα μονο μια Νεφελη επαιζε,που ειναι η καριαριστριες που απο λογια ξερουν πολλα και απο πραξεις μηδεν. Μπραβο Σπανε που μας εφερες τον εραστη προπονητη και τις καριεριστριες γκομενες του στην ομαδα,και αφησες τα κοριτσια απ’ εξω,καλυτερα θα παιζαν οι μικρες και θα ειχαν και μελλον ενω αυτες το μονο μελλον που εχουν ειναι η συνταξη.[/quote]

Ελα εσυ εξυπνάκια korie να φτιάξεις την ομάδα όπως θες. όσο για τον προπονητή εάν σε ενδιαφέρει τόσο η προσωπική του ζωή δεν έχεις παρά να βγείτε και για ένα ποτό μαζί… επίσης να καλέσουμε και τις γκόμενες που αποκαλείς. απλά πες μας το club.Πάντως για να σε ενδιαφέρουν τα προσωπικά των ατόμων που βρίσκονται σε μία ομάδα πρέπει ναχεις σοβαρά θέματα προσωπικότητας κακομοίρη.

GATE 6
GATE 6
10 years ago

o diagoras podosfairo o diagoras podilasia,volley,basket,stivo ktl….exete pathei plaka oloi sas e????
AYTO EINAI O DIAGORAS MAS OIKOGENEIA KAI OXI AGNOSTOU PATROS OPOS ESEIS!