Αρχική Στήλες Τους θυμάστε; Κώστας Πολυχρονίου

Κώστας Πολυχρονίου

5
polixroniou kostas
Dodekanisos

Από τα πολύ καλά σέντερ φορ που πέρασαν από το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο. Στη φωτογραφία ο Κώστας Πολυχρονίου, μάλλον στα μέσα της δεκαετίας του 2000 με τη φανέλα του Άρη Αρχαγγέλου. Ήταν ένας από τους πολύ αποτελεσματικούς σέντερ φορ του ποδοσφαίρου της περιοχής μας και για πολλούς θα μπορούσε να κάνει ακόμα μεγαλύτερη καριέρα. Αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες της περιοχής μας με αποκορύφωμα βέβαια τη Ρόδο αλλά και την Ένωση Ρόδου Διαγόρα σε επαγγελματικές κατηγορίες. «Φόρτωνε» μέχρι και σε πιο μεγάλη ηλικία με άνεση τα αντίπαλα δίχτυα και για τον λόγο αυτό θεωρείται αναμφίβολα ένας από τους top σκόρερ. Πλέον συγκαταλέγεται στο …γκρουπ των παλαιμάχων που τους έχουμε χάσει από τα γήπεδα. Πραγματικά έχουμε πάρα πολύ καιρό να τον δούμε… Περιμένουμε τα σχόλια σας για περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία…

Υ. Γ.: Όσοι από εσάς έχετε υλικό παλιών φωτογραφιών που πιστεύεται ότι μπορεί να αξιοποιηθεί, θα ήταν ευχαρίστηση μας να μας το αποστείλετε με email ( info@news12.gr) μαζί με δυο λόγια.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
giannis
giannis
10 years ago

file dimitri einai me tin fanela tou ari arxaggelou an dn kano lathos………

mode
mode
10 years ago

[quote name=”giannis”]file dimitri einai me tin fanela tou ari arxaggelou an dn kano lathos………[/quote]
Αγαπητέ φίλε, τώρα που το σκέφτομαι μάλλον έχεις δίκιο, οπότε το διορθώνω…Ευχαριστώ

mike
mike
10 years ago

ο Φοιβος του τοτε εβγαζε τερααστιους παιχτες.. καποιοι απο αυτους γεννηθηκαν σε λαθος εποχη σε θεμα επαγγελματισμου αλλα στην πιο ρομαντικη του ποδοσφαιρου….

paleologos
paleologos
10 years ago

ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ

allan
allan
9 years ago

τον θυμάμαι στον απόλλων καλυθιών στην Δ εθνική
φόρτωνε τα αντίπαλα τέρματα με πάρα πολλά γκολ!!!