Αρχική Videos “Αν συλλάβουν τον Τραμπ θα εκλεγεί πανηγυρικά το 2024!”

“Αν συλλάβουν τον Τραμπ θα εκλεγεί πανηγυρικά το 2024!”

0

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ, προέβλεψε  ότι ο πρώην Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα επανεκλεγεί με «συντριπτική νίκη» εάν κατηγορηθεί την επόμενη εβδομάδα από την Εισαγγελία του Μανχάταν. Ο ίδιος έκανε το σχετικό σχόλιο μετά τις πληροφορίες που διέρρευσαν και που αναφέρουν ότι ο εισαγγελέας του Μανχάταν εξετάζει το ενδεχόμενο να συλλάβει τον Τραμπ για μια οικονομική υπόθεση του 2016.  «Αν συμβεί αυτό, ο Τραμπ θα επανεκλεγεί με μια συντριπτική νίκη», έγραψε ο ιδιοκτήτης του Twitter, στέλνοντας έτσι το δικό του μήνυμα αναφορικά με την επόμενη ημέρα.

Η βουλευτής Marjorie Taylor Greene (R-Ga.), ένθερμος σύμμαχος του Τραμπ, συμμερίστηκε το συναίσθημα του Μασκ σε μια μακροσκελή δήλωση της μέσω ανάρτησης της, λέγοντας ότι ο πρώην πρόεδρος «εν τέλει θα κερδίσει ακόμη περισσότερα από όσα κερδίζει ήδη» εάν κατηγορηθεί από Γραφείο DA του Μανχάταν.

«Ο πρόεδρος Τραμπ δεν έκανε τίποτα κακό και πάντα αγωνιζόταν για τον αμερικανικό λαό, και όλοι το γνωρίζουμε, γι’ αυτό τον αγαπάμε», έγραψε η Γκριν. «Και όποιος Ρεπουμπλικανός πιστεύει ότι οι Δημοκρατικοί θα σταματήσουν αυτή την τρέλα όταν ο Τραμπ απομακρυνθεί, κοροϊδεύει τον εαυτό του».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments