Αρχική Videos “Την Τρίτη θα συλληφθώ, βγείτε να διαμαρτυρηθείτε!”

“Την Τρίτη θα συλληφθώ, βγείτε να διαμαρτυρηθείτε!”

0

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι αναμένει να «συλληφθεί» την Τρίτη για μια οικονομική υπόθεση πριν από τις εκλογές του 2016. Κάλεσε μάλιστα με ανάρτηση του στην πλατφόρμα Truth Social τους υποστηρικτές του να διαμαρτυρηθούν.

Η τρέχουσα έρευνα, με επικεφαλής τον εισαγγελέα του Μανχάταν, Άλβιν Μπραγκ, εκλεγμένο Δημοκρατικό, επικεντρώνεται σε 130.000 δολάρια που καταβλήθηκαν εβδομάδες πριν από τις κάλπες του 2016 για να σταματήσει η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς τη δημοσιοποίηση μια σχέσης που λέει ότι είχε με τον Τραμπ χρόνια νωρίτερα. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι είχε σχέση με την Ντάνιελς, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ, και απέρριψε την έρευνα ως πολιτικά υποκινούμενη.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Κέβιν Μακάρθι αντέδρασε με μανία, κατηγορώντας τους εισαγγελείς της Νέας Υόρκης ότι επιδιώκουν «πολιτική εκδίκηση» κατά του Τραμπ. Ο ΜακΚάρθι δεσμεύτηκε στο Twitter να ξεκινήσει μια έρευνα στο Κογκρέσο για το θέμα. Ωστόσο, η προκάτοχός του από τους Δημοκρατικούς , Νάνσι Πελόζι , κατήγγειλε την ανακοίνωση του Τραμπ ως «απερίσκεπτη», λέγοντας ότι θα «προκαλούσε αναταραχή στους υποστηρικτές του». «Δεν μπορεί να κρυφτεί από τις παραβιάσεις του νόμου, την ασέβεια για τις εκλογές μας και τις υποκινήσεις για βία», πρόσθεσε η Πελόζι.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments