Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αγχώθηκε αλλά νίκησε!

Αγχώθηκε αλλά νίκησε!

0
aera vati
Dodekanisos

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση του, ο ΑΕΡΑ νίκησε στο γήπεδο Αφάντου τον Ορφέα με 3 – 1 και επέστρεψε έτσι άμεσα στις επιτυχία μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Απόλλωνα Καλυθιών. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή από το ξεκίνημα όμως απέναντι στον καλοστημένο Ορφέα δεν μπορούσαν να βρουν τους διαδρόμους προς την εστία. Όταν στο 28’ το κατάφεραν πρώτη φορά, αναθάρρησαν σημαντικά και όταν ήρθε και ένα δεύτερο τέρμα στις αρχές της επανάληψης πολλοί πίστεψαν ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει. Όμως διαψεύστηκαν διότι από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έπαθαν μπλακ άουτ και ο Ορφέας προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί. Δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων και τελικά κατάφερε να μειώσει το σκορ. Η λύτρωση ήρθε στις καθυστερήσεις όταν οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλον τέρμα «καθαρίζοντας» το παιχνίδι.
Στο 28’ ο Τριχιάς έκανε το 1 – 0 και στο 46’ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 2 – 0. Στο 67’ ο Κουλουριώτης μείωσε σε 2 – 1 με σουτ ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μιχάλης Λυριστής διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1 με πλασέ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σταμάτης Αντωνάς (Λάζος, Διακοφιλιππής).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Γαργάλης (63’ Θ. Λυριστής), Φωτεινής, Δανάς, Γιαννακάκης, Κανάτας (75’ Καππάκας), Τσετιροκλής, Νικολής (7’ λ.τ. Κατσιδώνης), Πλύγκος, Μιχάλης Λυριστής, Τριχιάς
ΟΡΦΕΑΣ: Ερνίκιολης, Γεωργιάδης, Οσάφι, Βιδίνης, Στόϊος, Κουλουριώτης, Ροδίτης, Μανδαλιός (48’ Παπαδόπουλος), Τσαγγάρης (64’ Τσικούρης), Κιάρι, Γκρέμσι (85’ Σκιαθίτης)


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments