Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εύκολο απόγευμα για τον Διαγόρα

Εύκολο απόγευμα για τον Διαγόρα

0
ippotes diagoras
Dodekanisos

Εύκολο απόγευμα είχε σήμερα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων ο Διαγόρας απέναντι στους Ιππότες τους οποίους κέρδισε με σκορ με 3-0. Οι «κυανέρυθροι» έκαναν το καλύτερο ξεκίνημα καθώς στο πρώτο λεπτό προηγήθηκαν με 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Ζουρούδης με σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Παπαβεργή (0-1). Στη συνέχεια ο Διαγόρας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας και έλεγχε τον αγώνα. Οι Ιππότες προσπάθησαν να αντιδράσουν, απείλησαν δύο φορές την εστία του Μπεκιάρη αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ. Όμως σε αυτή την προσπάθεια οι γηπεδούχοι άφησαν κενά στην άμυνα τους και οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δεύτερο γκολ στο 39΄, όταν ο Παλάζης έβγαλε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Ξύπας με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα (0-2). Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο «γηραιός» είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, όμως ο ρυθμός έπεσε χωρίς να δημιουργηθούν πολλές φάσεις, ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν για κάτι καλύτερο αλλά δεν έγιναν απειλητικοί.
Στο 70΄ο Ζουρούδης ξεκίνησε μια προσπάθεια από το κέντρο, κέρδισε τις κόντρες, απέφυγε δύο αντιπάλους και μόνος του με τον Παπαβεργή πλάσαρε για να κάνει το 0-3.
Διαιτησία Μίαρης – Κασιώτης – Καλκαβούρας.
ΙΠΠΟΤΕΣ: Παπαβεργής, Χατζημιχαήλ, Κοκιαντώνης, Χατζηκαλημέρης, Μαρίνος, Ντούσκου (61΄ Κ. Πλαγγέντης), Βαρδόπουλος (80΄ Γκούτσι), Θεοδοσίου, Πλαγγέντης Ε., Βρετινάρης, Καραμπάντζος
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπεκιάρης, Τσοπανάκης, Κουλούμπρης, Τσελεπίδης (66΄λ.τ. Μηχάϊ), Λαμάϊ, Σαλαμαστράκης, Ξύπας(79΄Ιμεραλιλάϊ), Επιφάνης, Καστρουνής, Ζουρούδης, Παλάζης (85΄Κεφαλάκης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments