Αρχική Επικαιρότητα Θετικοί στον κορονοϊό οι εμβολιασμένοι Κούτρας – Πορτοσάλτε

Θετικοί στον κορονοϊό οι εμβολιασμένοι Κούτρας – Πορτοσάλτε

0
Dodekanisos

Ο δημοσιογράφος, Χρήστος Κούτρας, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μολονότι είναι τριπλά εμβολιασμένος. Η είδηση έγινε γνωστή κατά την έναρξη της εκπομπής «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ. Στο στούντιο ήταν μόνο το «τηλεοπτικό ταίρι» του, Γιάννης Ντσούνος. Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος βγήκε στον «αέρα» από το σπίτι του και όπως είπε η Τρίτη ήταν μια δύσκολη μέρα, καθώς είχε έντονο πονοκέφαλο.

Σημείωσε πως δεν γνωρίζει που κόλλησε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με έχει φάει αυτό το θέμα πάρα πολύ. Κυκλοφόρησα το Σαββατοκύριακο. Με έχει φάει το πού κόλλησα. Δεν έχω καταλάβει». Όταν ρωτήθηκε για το πώς πιστεύει ότι κόλλησε, ο κ. Κούτρας θεωρεί ότι φταίει το γεγονός ότι φόραγε απλή χειρουργική μάσκα για να προστατεύεται και όχι ΚΝ95 ή FFP2. 

Μετά τον Χρήστο Κούτρα, ακόμη ένας δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο λόγος για τον επίσης εμβολιασμένο Άρη Πορτοσάλτε.

Ο ίδιος μιλώντας χθες στην εκπομπή “Σήμερα” ενημέρωσε ότι θετικός βγήκε το βράδυ της Δευτέρας, όταν έκανε self test. «Την πάτησα. Τον ψώνισα και εγώ τον κορονοϊό», είπε ο ίδιος. Ταυτόχρονα σημείωσε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει σοβαρά συμπτώματα, συμπληρώνοντας ότι δεν γνωρίζει από πού μπορεί να κόλλησε. Ο ίδιος βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments