Αρχική Videos Τζόκοβιτς: Επενδύει σε εταιρεία που ετοιμάζει θεραπεία για τον κορονοϊό;

Τζόκοβιτς: Επενδύει σε εταιρεία που ετοιμάζει θεραπεία για τον κορονοϊό;

0
Dodekanisos

Mία ενδιαφέρουσα είδηση από τη Δανία απασχολεί την επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα όπως μεταδίδουν αρκετά ΜΜΕ (εντός και εκτός Ελλάδας), ο Νόβακ Τζόκοβιτς φέρεται να είναι από το 2020 βασικός επενδυτής σε εταιρεία που αναπτύσσει θεραπεία, αλλά όχι εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Την είδηση αποκαλύπτει το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters, επικαλούμενο τον CEO της εταιρείας από την Δανία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο διευθύνων σύμβουλος της QuantBioRes Ιβάν Λοντσάρεβιτς αποκάλυψε την πραγματοποίηση της εξαγοράς του 80% της εταιρείας από τον Τζόκοβιτς το καλοκαίρι του 2020. Ωστόσο δεν γνωστοποίησε το ποσό που έχει καταβάλει ο Σέρβος τενίστας.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η QuantBioRes έχει περίπου 11 ερευνητές σε Δανία, Αυστραλία και Σλοβενία. Την ίδια στιγμή ο Λοντσάρεβιτς υπογραμμίζει ότι κύριο πεδίο δραστηριότητας της εταιρείας είναι η ανάπτυξη μίας αποτελεσματικής θεραπείας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, η οποία βασίζεται στην ανάπτυξη ενός πεπτιδίου, το οποίο εμποδίζει τον κορονοϊό να μολύνει το ανθρώπινο κύτταρο.

Προς το παρόν κανένας από το περιβάλλον του Νόβακ Τζόκοβιτς και πόσο μάλλον ο ίδιος δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί για την σχετική αποκάλυψη ανάμειξής του Σέρβου σε μία τέτοια εταιρεία. 

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι ο Τζόκοβιτς βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τις τελευταίες εβδομάδες αναφορικά με την συμμετοχή του στο Australian Open. Οι Αρχές της Αυστραλίας του απαγόρευσαν την είσοδο και την παραμονή στη χώρα, καθώς δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, με αποτέλεσμα την απέλασή του

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments