Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σπουδαίο «διπλό» του ΑΕΡΑ

Σπουδαίο «διπλό» του ΑΕΡΑ

0
diagoras aera3
Dodekanisos

Σημαντική νίκη με 2-0 πέτυχε ο ΑΕΡΑ σε βάρος του Διαγορα στο δημοτικό στάδιο Ρόδου σε παιχνίδι που έγινε χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων από την περυσινή περίοδο.Στο πρώτο εικοσάλεπτο το ματς ήταν μοιρασμένο,στην συνέχεια οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την απόδοση τους αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκόρ με 0-1 στο 38΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ του Μιχάλη Λυριστή, το οποίο κέρδισε ο Πλύγκος από τον Μπαούρη.Ο Διαγόρας που δεν κατάφερε να βρεί διαδρόμους για την εστία του Δαρτζέντα,δέχτηκε και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου(45΄+3΄) από τον Μιχάλη Λυριστή που κεμεταλλεύτηκε λάθος συνεννόηση των Μπαούρη-Μπεκιάρη.
Στην επανάληψη οι κυανέρυθροι προσπάθησαν για την ισοφάριση, είχαν τον έλεγχο, πίεσαν τον αντίπαλο τους στο μισό γήπεδο αλλά δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την καλά στημένη αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων και λογικά γνώρισαν την ήττα.
Διαιτησία: Μάμμης-Φραγκιαδάκης-Πατσιόπουλος.
Διαγόρας: Μπεκιάρης, Πεταυράκης, Μπαούρης (46΄Κουλούμπρης),Τσελεπίδης, Λαμάι (60΄Τσοπανάκης) ,Σαλαμαστράκης, Μαϊλης, Επιφάνης, Ιμεραλιλάι, Ζουρούδης, Παλάζης (31΄λ.τ. Ξύπας).
ΑΕΡΑ: Δαρτζέντας, Γιαννακάκης, Δανάς, Φωτεινής, Γαργάλης, Παϊζάνος,Τσετιροκλής, Πλύγκος (92΄Κανάτας), Τριχιάς, Λυριστής Θ. (74΄Κάββαλος), Λυριστής Μιχ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments