Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πρώτη νίκη του ΠΑΣ Ασκληπειού

Πρώτη νίκη του ΠΑΣ Ασκληπειού

0
pas doksa
Dodekanisos

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο ΠΑΣ Ασκληπειού νίκησε με 3-0 την Δόξα Ψίνθου. Η νευρικότητα που υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και από τις δύο ομάδες οδήγησαν τους ποδοσφαιριστές σε πάρα πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις τους. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν κόντρα στον άνεμο και στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι. Η ομάδα του ΠΑΣ κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ(10΄) αλλά μετά η Δόξα ισορρόπησε το ματς και μάλιστα έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 37΄.Στο δεύτερο μέρος οι αντίπαλοι έμειναν με δέκα παίκτες πολύ γρήγορα στο 56΄(Καστανίδης-ΠΑΣ)) και στο 64΄(Μπαρμπαντώνης ΧΡ.-Δόξα) αλλά οι γηπεδούχοι πέτυχαν ακόμα δύο γκολ και πήραν την νίκη.
Στο10΄ ο Βακιάνης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 ενώ στο 51΄ ο Καρπαθάκης με ατομική ενέργεια το 2-0 και στο 77΄ο Βακιάνης από αμφισβητούμενη θέση οφσάιντ το 3-0.Η Δόξα στο 75΄ είχε οριζόντιο δοκάρι μετά από σουτ του Τσούλου. Παράπονα από την διαιτησία του Παπαβασιλείου και των «βοηθών» του Κόλια-Τάσση είχαν οι φιλοξενούμενοι.
ΠΑΣ Ασκληπειού: Χατζηπέτρος, Καστανίδης, Μαλάμης (79΄Αγγελής), Πιτσουρδάκης, Μελισσάς, Γαϊτάνος, Καρπαθάκης, Καψαλάκης, Ταγκάεφ (60΄Μάκρας), Βακιάνης,Χαρίτος (37΄λ.τ. Γιώτας).
Δόξα Ψίνθου: Τόππος, Κυριαζής (22΄λ.τ. Στελλάς), Τσούλος, Ορφανός Δ., Μπαρμπαντώνης Ι., Τσοπάνογλου, Μπατέστας, Σαράντης(58΄Λαουδίκος), Οχτάρας, Ορφανός Βασ., Μπαρμπαντώνης Χρ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments