Αρχική Επικαιρότητα Κίνημα Αλλαγής: Τη Δευτέρα η πρώτη συνεδρίαση της Κ.Ο

Κίνημα Αλλαγής: Τη Δευτέρα η πρώτη συνεδρίαση της Κ.Ο

0
Λοβέρδος, Ανδρουλάκης, Παπανδρέου, Καστανίδης, Γερουλάνος, Χρηστίδης / iefimerida.gr
Dodekanisos

Η Κ.Ο στο Κίνημα Αλλαγής, θα συνεδριάσει το απόγευμα της Δευτέρας. Ώστε να αποφασιστούν οι εκκρεμότητες που προκύπτουν μετά τον αιφνίδιο θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο γραμματέας της Κ.Ο., Βασίλης Κεγκέρογλου, θα συγκαλέσει και τους 22 βουλευτές του ΚΙΝΑΛ. Στην εισήγησή του, θα αναφερθεί: «Στη λειτουργία της Κ.Ο στο πλαίσιο της ενότητας που μας παρήγγειλε η πρόεδρος μας. Αλλά και της αναγκαίας συνέχειας για τη διασφάλιση της λειτουργίας της».

Ειδικότερα, ο Βασίλης Κεγκέρογλου τόνισε: «Έως την ανάδειξη του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ, θα εισηγηθώ τη θεσμική και υπηρεσιακή λειτουργία της Κ.Ο. και τα καθήκοντα προέδρου της Κ.Ο., λειτουργικά και θεσμικά, να ασκεί ο γραμματέας της Κ.Ο. Ενώ τα Κοινοβουλευτικά ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Μιχάλης Κατρίνης. Επίσης ως προς τις αρμοδιότητες των βουλευτών για τους Κοινοβουλευτικούς Τομείς και τις Επιτροπές της Βουλής, θα εισηγηθώ να συνεχίσουν ως έχουν».

Ο κ. Κεγκέρογλου προσέθεσε ότι η συνεδρίαση της Δευτέρας γίνεται, καθώς υπάρχουν και επείγοντα λειτουργικά θέματα. Τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν. Την ίδια στιγμή, υπενθύμισε ότι «οι εκλογές στις 5 ή και 12 Δεκεμβρίου όπου θα αναδειχτεί ο νέος πρόεδρος στο Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ, θα διεξαχθούν με τη διαδικασία που έχει δρομολογήσει η πρόεδρος μας Φώφη Γεννηματά».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments