Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Κάλεσμα στους φιλάθλους της έκανε η ΑΣΠΙΣ Σαλάκου

Κάλεσμα στους φιλάθλους της έκανε η ΑΣΠΙΣ Σαλάκου

0
Dodekanisos

Η ΑΣΠΙΣ Σαλάκου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον ΑΟ Φαληρακίου για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας

Η ΑΣΠΙΣ Σαλάκου με επίσημη ανάρτησή της στο Facebook παρότρυνε τους φιλάθλους του συλλόγου να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο. Καθώς πρόκειται για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του συλλόγου. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την είσοδο του γηπέδου, θα διατεθούν σε μέλος της ΕΘ.ΟΜ.Α.Κ. που χρήζει άμεσης ανάγκης χειρουργικής επέμβασης».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

«Ο Αθλητικός Σύλλογος Σαλάκου “Η ΑΣΠΙΣ”, σας προσκαλεί στον πρώτο εντός έδρας ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας μας, για το τοπικό Πρωτάθλημα της Ποδοσφαιρικής Περιόδου 2021-2022, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 02:00 μ.μ.
 
Η παρουσία όλων μας, θα συντελέσει τόσο στο να ενθαρρύνει και να δώσει δύναμη στους ποδοσφαιριστές μας, όσο και στο να βοηθήσει το νέο ξεκίνημα του συλλόγου μας.
Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την είσοδο του γηπέδου, θα διατεθούν σε μέλος της ΕΘ.ΟΜ.Α.Κ. που χρήζει άμεσης ανάγκης χειρουργικής επέμβασης.
 
Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι η κλήρωση της λαχειογοράς, η οποία ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 31 Οκτωβρίου, αναβάλλεται για την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, και θα διεξαχθεί στα γραφεία της ομάδας.
 
Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας !
 
Εκ του Δ.Σ. του Α.Σ. Σαλάκου “Η ΑΣΠΙΣ”».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments