Αρχική Videos Κολωνός – Παίδων σε τέσσερα λεπτά, για να σωθεί ένα παιδί

Κολωνός – Παίδων σε τέσσερα λεπτά, για να σωθεί ένα παιδί [vid]

0
Dodekanisos

Τη ζωή ενός μικρού παιδιού έσωσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης την περασμένη Τρίτη που το μετέφεραν στο νοσοκομείο Παίδων σε χρόνο ρεκόρ. Παρά το μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από την Άμεση Δράση στα social media. Ενώ ο πατέρας του αγοριού μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μπούσιο, περιέγραψε την αγωνία του μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο.

«Ενημερώθηκα από τη σύζυγό μου, ότι το παιδί δεν αναπνέει, δεν είχε επαφή με το περιβάλλον και έχει γίνει μπλε… Το να περνάς την Αλεξάνδρας σε μποτιλιαρισμένο δρόμο με 180-200 χιλιόμετρα την ώρα, προφανώς ρισκάρεις τη ζωή σου. Αυτοί οι άνθρωποι δεν υπολόγιζαν τη ζωή τους. Ρίσκαραν για να σώσουν το παιδί μου. Αυτό λέγεται ανθρωπιά» λέει ο πατέρας του μικρού παιδιού για τη διάσωση του χάρη στην άμεση δράση της ομώνυμης ομάδας της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε το βίντεο

O μικρός, ο οποίος είναι 2 ετών, ένιωσε μία ξαφνική αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Οι γονείς του κατάφεραν όμως μέσα σε χρόνο ρεκόρ να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Χάρη στην βοήθεια της Άμεσης Δράσης, η διαδρομή Κολωνός-Παίδων έγινε μέσα σε μόλις τέσσερα(!) λεπτά. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά. Οι γιατροί με την κατάλληλη θεραπεία συνέφεραν το παιδί.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments