Αρχική Αθλητικά νέα Super League: Ανασκόπηση στην γεμάτη εκπλήξεις έκτη αγωνιστική

Super League: Ανασκόπηση στην γεμάτη εκπλήξεις έκτη αγωνιστική

0
Dodekanisos

Γκολ, ανατροπές, θέαμα και πολλές εκπλήξεις περιλάμβανε η έκτη στροφή της Super League. Το news12.gr προβαίνει σε μία ανασκόπηση της συγκεκριμένης συναρπαστικής αγωνιστικής, στην οποία είχαμε 22 γκολ σε πέντε αγώνες! Ενώ η αγωνιστική «κλείνει» με την σημερινή αναμέτρηση του Άρη στην Λαμία. 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1

Αρχίζοντας από τον αγώνα που «άνοιξε» την αυλαία της έκτης αγωνιστικής, ο Αστέρας Τρίπολης επιτέλους νίκησε! Ειδικότερα πέτυχε την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης. Η ομάδα της Τρίπολης νίκησε με… copy paste την «ελαφρά ταξιαρχία» στην Ριζούπολη (1-0). Όπως πέρυσι έτσι και φέτος σκόρερ ήταν ο Μπαράλες. Πέρα από την νίκη ο Αστέρας διεύρυνε το εκπληκτικό σερί των νικών που διατηρεί στην φιλόξενη Ριζούπολη. Από το 2005 μέχρι σήμερα, μετράει μόνο νίκες στο «Γεώργιος Καμάρας» κόντρα στον Απόλλων. Το σερί έχει φτάσει στις επτά διαδοχικές με συντελεστή τερμάτων 11-2 υπέρ του! Όσο για τον Απόλλων, παραμένει χωρίς νίκη στην Super League.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ 4-1

Το 3/3 στην έδρα του πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, που νίκησε 4-1 τον Ιωνικό αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Ο Καρλίτος σημείωσε χατ-τρικ μετά από 3,5 χρόνια. Ενώ το κερασάκι στην τούρτα σημείωσε ο Παλάσιος με πέναλτι στο 56′. Το «τριφύλλι» μέχρι στιγμής «δαγκώνει» στην ιστορική έδρα του. Πέρα του 3/3 και τον συντελεστή τερμάτων 13-2, είχαν προηγηθεί οι ευρείες νίκες κόντρα σε Απόλλων Σμύρνης (4-0) και Βόλο (5-1). 20 χρόνια είχε να πετύχει ο Παναθηναϊκός 3/3 νίκες τουλάχιστον με τέσσερα γκολ. Τελευταία φορά είχε συμβεί μεταξύ σεζόν 2000/01 και 2001/02. Τότε είχε νικήσει την Παναχαϊκή με 4-0, τον ΟΦΗ με 5-1 και ξανά τους «Αχαιούς» με 8-0.

ΠΑΟΚ – ΒΟΛΟΣ 4-4

Στην αναμέτρηση της αγωνιστικής που -δικαίως- τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, ένας φοβερός Βόλος «σόκαρε» στην «Τούμπα» τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Μαγνησίας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-1 έως το 54′, κατόρθωσε να πετύχει τρία γκολ. Ισοφάρισε σε 4-4 παίρνοντας έναν σπουδαίο βαθμό. Μοιραίος ο Βιερίνια που είχε χαμένο πέναλτι στο 80′. Τα γκολ για τον «δικέφαλο του βορρά», είχαν σημειώσει Φάουτο Γκρίλο (24′ αυτογκόλ), Άκπομ (30′) και Αντρίγια Ζίβκοβιτς δις (32′ και 42′). Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Βαν Βερτ (14′), Μπάρτολο (54′), Ροσέρο (62′) και Ρινέρ (82′). 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Ο.Φ.Η 1-2

Την πρώτη του νίκη τόσο στην Super League όσο και στο Αγρίνιο πέτυχε ο Ο.Φ.Η. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε -με ανατροπή- 2-1 του Παναιτωλικού. Γκολ μετά το 2019 για τον Καρέλη, Μαλής (αυτογκόλ) και Νέιρα τα άλλα τέρματα. Λένε πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Αν ο Ο.Φ.Η αρχίζει να κερδίζει εκ νέου εκτός της έδρας του, τότε όχι μόνο θα εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή. Αλλά ίσως και να μπορέσει να διεκδικήσει την είσοδό του στα play off. 

ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΗΣ 3-0

Η ΑΕΚ τον προσέλαβε Γιαν(ΝΙΚΗ) με το πρώτο δείγμα να είναι άκρως θετικό. Στο ντεμπούτο του Αργύρη Γιαννίκη στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ο «δικέφαλος» επικράτησε 3-0 του Ατρομήτου στο «ΟΑΚΑ». Η «Ένωση» δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στην ομάδα του Περιστερίου και με σκόρερ τους Αραούχο (24′), Τσούμπερ (78′) και Βράνιες (80′) επιβλήθηκε εύκολα με 3-0. Δύσκολα έως «σκούρα» τα πράγματα για τον Ατρόμητο, που ακόμα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα και κάνει παρέα στον Απόλλων στον πάτο της βαθμολογίας.  

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2

Εκμεταλλευόμενος το εντός έδρας «στραβοπάτημα» του ΠΑΟΚ και πριν την συνάντησή τους στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να νικήσει 2-1 τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες». Ο Ελ Αραμπί έδωσε την λύση στο 84ο λεπτό για το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Αγκιμπού Καμαρά είχε ανοίξει το σκορ στο 17′. Ενώ στο 61′ είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 με πέναλτι ο Εραμούσπε. Η διαφορά ποιότητας, καθώς και το βάθος στο ρόστερ του Ολυμπιακού έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος. Ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς, συνέχισε το τρομερό σερί του με συλλόγους της Περιφέρειας. Αγνοεί την ήττα στην Περιφέρεια, από το 2018 και την ήττα από τον ΟΦΗ, τη σεζόν 2018-19! Έχει, έκτοτε, ένα 20-5, υπέρ του. Όπου 20, βάλτε νίκες. Όπου 5, βάλτε ισοπαλίες. Το οποίο πλέον έχει διαμορφωθεί ως 21-5. 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments