Αρχική Επικαιρότητα Κυνική παραδοχή Οικονόμου: «Τα lockdown δεν συνεισέφεραν πολύ!»

Κυνική παραδοχή Οικονόμου: «Τα lockdown δεν συνεισέφεραν πολύ!»

0
Dodekanisos

Πιο κυνικά δεν μπορεί να γίνει. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας σε εκπομπή του ANT1, παραδέχθηκε πως τα τοπικά lockdown που επέβαλλε τους προηγούμενες μήνες η κυβέρνηση «δεν συνεισέφεραν πολύ μεγάλα πλεονεκτήματα στην γενικότερη επιδημιολογική εικόνα!». Είναι απορίας άξιο λοιπόν θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς το γιατί επιλέχθηκε αυτή η μέθοδος. Όλη η τοποθέτηση του είναι η ακόλουθη:

«Ήταν ένα αντιφατικό μήνυμα. Από τη στιγμή που λέμε ότι ο πλήρως εμβολιασμένος είναι θωρακισμένος απέναντι στη νόσηση ή ακόμα κι αν νοσήσει είναι θωρακισμένος απέναντι στη βαριά νόσηση. Και βλέπαμε όλοι ότι και τα τοπικά lockdown στην ουσία δεν συνεισέφεραν πολύ μεγάλα πλεονεκτήματα στη γενικότερο επιδημιολογική εικόνα. Κρίθηκε και σωστά ότι εδώ που είμαστε τώρα με ένα ποσοστό του πληθυσμού 70% πλήρως εμβολιασμένο κι αν προσθέσουμε κι αυτούς που έχουν νοσήσει και έχουν μια προστασία απέναντι στον κορονοϊό, αυτοί που έχουν εμβολιαστεί πρέπει να πάρουν πίσω τη ζωή τους στην πληρότητα της. Και γιατί το δικαιούνται διότι συνέδραμαν οι ίδιοι στην προσπάθεια της πολιτείας. Και γιατί τους είπαμε να εμβολιαστούν. Αυτά οδήγησαν την Επιτροπή ν’ αποφασίσει να περάσουμε σε μια νέα εποχή».

Ο κ. Οικονόμου πρόσθεσε χαρακτηριστικά και τα ακόλουθα:
«Υπήρξαν περαστικά και αποφάσεις οι οποίες μπέρδευαν τον κόσμο. Όπως η ιστορία με τους οδοντιάτρους η οποία διορθώθηκε. Καλό είναι τα μηνύματα να είναι καθαρά. Δεν τελειώσαμε με τον κορωνοϊό. Είναι εδώ και επιμένει. Και αυτό είναι ένα καμπανάκι κυρίως για τους ανεμβολίαστους. Ας κοιτάξουν στις εντατικές, στους διασωληνωμένους και στις απώλειες».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments