Αρχική Αθλητικά νέα Επίσημο: Η Ράγιο Βαγιεκάνο ανακοίνωσε τον Ραδαμέλ Φαλκάο

Επίσημο: Η Ράγιο Βαγιεκάνο ανακοίνωσε τον Ραδαμέλ Φαλκάο

0
Dodekanisos

Η νεοφώτιστη στην La Liga, Ράγιο Βαγιεκάνο, πυροδότησε την «βόμβα» Ραδαμέλ Φαλκάο. Ο Κολομβιανός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την «αστραπή» με διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2023. 

Όπως σας είχαμε ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες, ο Κολομβιανός θα συνέχιζε την καριέρα του στην Ράγιο Βαγιεκάνο. Σήμερα (4/9), η μεταγραφή ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο Ραδαμέλ Φαλκάο, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Τουρκία με την φανέλα της Γαλατασαράι. Με την «τσιμ μπομ» από το 2019, ο Φαλκάο κατέγραψε 43 επίσημες συμμετοχές, με 20 γκολ και τρεις ασίστ. Παρόλα αυτά έμεινε ελεύθερος και η Ράγιο με αστραπιαίες κινήσεις τον έκανε εκ νέου κάτοικο Ισπανίας μετά από μία οκταετία. 

Στα 35 του χρόνια, ο «Tigre» έχει θέσει ως στόχο να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022. Με βάση την ηλικία του φαντάζει σχεδόν ακατόρθωτο να συνεχίσει για μετά το 2022 για άλλη μεγάλη Διεθνή διοργάνωση. Ουσιαστικά η παρουσία του στον Ισπανικό σύλλογο, θα του προσφέρει πολύτιμα λεπτά συμμετοχής. Ενώ η Ράγιο -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα «λύσει» το πρόβλημα στην επιθετική γραμμή της.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments