Αρχική Αθλητικά νέα Ενεργοποίησε την «βόμβα» Φαλκάο η Ράγιο Βαγιεκάνο

Ενεργοποίησε την «βόμβα» Φαλκάο η Ράγιο Βαγιεκάνο

1
Φωτογραφία: MARCA
Dodekanisos

Η νεοφώτιστη στη La Liga Ράγιο Βαγιεκάνο, ολοκλήρωσε μία τεράστια μεταγραφική κίνηση. Συγκεκριμένα συμφώνησε σε όλα με τον Κολομβιανό επιθετικό Ραδαμέλ Φαλκάο.

Απίστευτη μεταγραφική «βόμβα» ενεργοποίησε η Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο Φαλκάο που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Τουρκία με την φανέλα της Γαλατασαράι, έμεινε ελεύθερος και επιστρέφει στην Ισπανία μετά από μία οκταετία. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο έγκυρος δημοσιογράφος Fabrizio Romano.

Θυμίζουμε πως ο πλέον 35χρονος Φαλκάο, στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Με τους «κολτσονέρος» αγωνίστηκε δύο χρόνια. Σημείωσε 70 γκολ σε 91 συμμετοχές. 

Στην συνέχεια ακολούθησε η Μονακό όπου σε μία πενταετία αρίθμησε 140 εμφανίσεις και 83 γκολ. Πριν καταλήξει στην Γαλατασαράι, είχε δύο αποτυχημένα περάσματα στην Αγγλία, για λογαριασμό των Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έμεινε δύο χρόνια και στο σύνολο και για τους δύο συλλόγους έγραψε 41 συμμετοχές και μόλις πέντε γκολ. 

Προς την δύση της καριέρας του ο Φαλκάο, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ράγιο. Ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστές οι απολαβές του. Επιπλέον, όπως αναφέρουν τα Ισπανικά ΜΜΕ, θα ενσωματωθεί στον Ισπανικό σύλλογο της επόμενες ημέρες. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] σας είχαμε ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες, ο Κολομβιανός θα συνέχιζε […]