Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Τρέμουν στην κυβέρνηση για το λαϊκό προσκύνημα της σορού του Θεοδωράκη!

Τρέμουν στην κυβέρνηση για το λαϊκό προσκύνημα της σορού του Θεοδωράκη!

0
Dodekanisos

Αλλαγή σημειώθηκε στις ημέρες που θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μίκη Θεοδωράκη. Αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί πως θα ξεκινήσει από την Τρίτη, τελικά κάτι τέτοιο θα γίνει από μεθαύριο Δευτέρα. Η επίσημη δικαιολογία της αλλαγής έχει να κάνει με το Ράλυ Ακρόπολης που ξεκινάει την ερχόμενη Πέμπτη και την ημέρα εκείνη δεν θα μπορεί να προσεγγίσει κανείς το κέντρο της Αθήνας.

Από εκεί και πέρα πάντως, δεν είναι καθόλου υπερβολικό να αναφέρουμε ότι στελέχη της κυβέρνησης …τρέμουν τις αντιδράσεις του κόσμου με αφορμή το λαϊκό προσκύνημα. Ο Μίκης Θεοδωράκης εκφράζει τον αγωνιστή και το πρόσωπο της αντίστασης. Σε μια εποχή που οι υποχρεωτικότητες μπαίνουν ξεκάθαρα στη ζωή μας και ο κόσμος αντιδράει, είναι πολύ εύκολο να συνδέσει καταστάσεις και γεγονότα. Εκφράζοντας έτσι την δυσαρέσκεια του για τα μέτρα και τις αποφάσεις για τις υποχρεωτικότητες.

Για τον λόγο αυτό, τις τρεις ημέρες του λαϊκού προσκυνήματος Δευτέρα (10.00 – 19.00), Τρίτη (10.00 – 19.00), Τετάρτη από τις 10 έως και τις 3 το μεσημέρι, η αστυνομία είναι δεδομένο ότι θα βρίσκεται σε επιφυλακή.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments