Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα «Οι εμβολιασμένοι γονείς να φορούν μάσκα όταν είναι με τα παιδιά τους!»

«Οι εμβολιασμένοι γονείς να φορούν μάσκα όταν είναι με τα παιδιά τους!»

1
Dodekanisos

Μια οδηγία που ήδη σχολιάζεται ποικιλοτρόπως έδωσε ο διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας Φράνσις Κόλινς. Μιλώντας στο CNN, προέτρεψε τους εμβολιασμένους γονείς να φορούν μάσκα στο σπίτι όταν είναι κοντά στα μη εμβολιασμένα παιδιά τους!

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι συστάσεις απευθύνονται σε παιδιά κάτω των δώδεκα ετών. Nα αποφεύγουν να βρίσκονται σε μέρη όπου ενδέχεται να μολυνθούν. Είναι συστάσεις για τη χρήση μάσκας στα σχολεία και στο σπίτι. Οι γονείς των μη εμβολιασμένων παιδιών πρέπει να το σκεφτούν αυτό και η σύσταση είναι να φορούν μάσκες και εκεί. Ξέρω ότι είναι άβολο, ξέρω ότι φαίνεται περίεργο, αλλά αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατέψετε τα παιδιά σας », είπε ο Κόλινς.

Ο ίδιος πρόσθεσε και τα ακόλουθα:

«Είναι σαφές ότι αυτή η παραλλαγή είναι ικανή να προκαλέσει σοβαρή ασθένεια στα παιδιά. Έχετε ακούσει αυτές τις ιστορίες που βγαίνουν από τις παιδιατρικές ΜΕΘ της Λουιζιάνα όπου υπάρχουν παιδιά ηλικίας λίγων μηνών που είναι άρρωστα από αυτό.Είναι σπάνιο, σίγουρα οι νεότεροι άνθρωποι είναι λιγότερο πιθανό να αρρωστήσουν, αλλά όποιος προσπαθεί να σας πει πως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν είστε νέος και υγιής, υπάρχουν πολλά αντίθετα παραδείγματα παντού γύρω μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] εξαπέλυσε ο γερουσιαστής Rand Paul! Χαρακτήρισε «ηλίθια» τα όσα είπε στο CNN σχετικά με την προτροπή του στους […]