Αρχική Επικαιρότητα Γερμανία: “Ψάχνονται” να πιέσουν τους ανεμβολίαστους!

Γερμανία: “Ψάχνονται” να πιέσουν τους ανεμβολίαστους!

0
Dodekanisos

Σκέψεις για να βάλουν περιορισμούς στους ανεμβολίαστους κάνουν και στη Γερμανία. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση που έκανε στην Bild ο επικεφαλής του προσωπικού της Angela Merkel, Helge Braun.

Σύμφωνα με αυτή, αν τα κρούσματα εξακολουθούν να αυξάνονται τότε θα πάρουν μέτρα. Και μέσα σε αυτά που συζητιούνται απ’ ότι φαίνεται ήδη, είναι και οι απαγόρευση εισόδου των ανεμβολίαστων σε συγκεκριμένους χώρους. Όπως για παράδειγμα τα εστιατόρια, τα γήπεδα και οι κινηματογράφοι.

Όπως και η Ελληνική κυβέρνηση, έτσι και η Γερμανική έχει ξεκαθαρίσει ότι η οικονομία της χώρας δεν θα αντέξει ένα ενδεχόμενο νέο lockdown. Δεν είναι καθόλου τυχαίο μάλιστα το ότι δίνεται παρότρυνση στους εργοδότες να προωθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις τον εμβολιασμό.

“Καρφιά” από τον Kubicki

Ο επικεφαλής του Ελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος στη Γερμανία πάντως Wolfgang Kubicki, δεν άφησε το θέμα ασχολίαστο και εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση. Τόνισε ότι τέτοια μέτρα που συζητιούνται είναι ουσιαστικά μια έμμεση υποχρεωτικότητα. Ένας εμβολιασμός από την … πίσω πόρτα.

Δείτε ΕΔΩ και άλλα άρθρα της κατηγορίας “Επικαιρότητα”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments