Αρχική Επικαιρότητα Απτόητος ο Μακρόν, αυξάνει τις υποχρωτικότητες!

Απτόητος ο Μακρόν, αυξάνει τις υποχρωτικότητες!

0
Dodekanisos

Εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών και διαδηλώσεων ο Εμμανουέλ Μακρόν συνεχίζει το αφήγημα με τις υποχρεωτικότητες! Με …φόντο την μετάλλαξη “Δ”, το Γαλλικό κοινοβούλιο είναι έτοιμο όπως δείχνουν τα πράγματα να επεκτείνει τις υποχρεωτικότητες οι οποίες έχουν “κλειδώσει” για τον τομέα της υγείας.

Όσοι είναι υγειονομικοί θα υποχρεωθούν να κάνουν το εμβόλιο. Επίσης όπως όλα δείχνουν, το πιστοποιητικό εμβολιασμού (το οποίο θα περιλαμβάνει και αρνητικό τεστ) θα απαιτηθεί στην εστίαση, στα νυχτερινά κέντρα καθώς και στα διεθνή ταξίδια. Υπενθυμίζουμε ότι ήδη ισχύει για τα μουσεία και τους κινηματογράφους.

Έγκριση από το Συνταγματικό Δικαστήριο

Αυτό που ουσιαστικά απομένει προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά το νέο νομοσχέδιο είναι να εγκριθεί από το Συνταγματικό Δικαστήριο. Είναι νομικά το τελευταίο …προπύργιο (εντός Γαλλίας) για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία της επιλογής.

Στο μεταξύ, είναι φανερό ότι αυξάνονται οι δυσαρεστημένοι πολίτες, κάτι που απ’ ότι φαίνεται θα αποτυπωθεί στις επόμενες πορείες διαμαρτυρίας που ετοιμάζουν οι Γάλλοι. Μια από τις μεγαλύτερες πορείες διαμαρτυρίας έγιναν στην πλατεία Trocadero το περασμένο Σάββατο. Ήδη γίνεται σχεδιασμός και για την επόμενη.

Δείτε ΕΔΩ και άλλα άρθρα της κατηγορίας “Επικαιρότητα”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments