Αρχική Αθλητικά νέα Η ζωή του Λεβαντόφσκι θα γίνει ντοκιμαντέρ από την Amazon

Η ζωή του Λεβαντόφσκι θα γίνει ντοκιμαντέρ από την Amazon [pics & vid]

0
Dodekanisos

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναμένεται να συμμετάσχει σε ντοκιμαντέρ παραγωγής της Amazon prime με θέμα την ζωή του. Το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει από το νέο έτος. 

Πρώτα αναδείχθηκε σε ποδοσφαιριστή της χρονιάς. Μετά κατέκτησε και το βραβείο του ποδοσφαιριστή της χρονιάς στην Γερμανία. Η τέλεια σεζόν του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ήταν η αφορμή που έψαχνε η Amazon prime. Ο Πολωνός επιθετικός αναμένεται να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τόσο την προσωπική ζωή του όσο και την επαγγελματική καριέρα του. 

Lewandowski with the trophy that made him the world’s best player last December. Image: PA Images.

«Η ιδέα πίσω από το ντοκιμαντέρ είναι κάτι το μοναδικό. Αυτός είναι ο λόγος που αποφασίσαμε να το προχωρήσουμε και στην πράξη. Θέλουμε να παρουσιάσουμε την ιστορία με τα πάνω και τα κάτω της. Με τα δυνατά σημεία αλλά και τις αδυναμίες χωρίς περιορισμούς. Όλα θα είναι όπως ακριβώς συνέβησαν πραγματικά», τόνισε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. 

«Το ντοκιμαντέρ θα παρουσιάσει πολλές πτυχές της καριέρας μου. Κάτι το οποίο οι φίλαθλοι βρίσκουν αρκετά ενδιαφέρον», συμπλήρωσε ο 32χρονος σταρ της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με το τρόπαιο του Champions League. Πηγή: MARCA.

«Θέλω να πιστεύω πως οι θεατές που δεν βλέπουν συχνά ποδόσφαιρο, θα εκτιμήσουν όλες αυτές τις μικρές λεπτομέρειες. Θέλω το ντοκιμαντέρ να γίνει έμπνευση για όλα εκείνα τα παιδιά που ονειρεύονται να επιτύχουν στην ζωή τους κάτι μεγάλο. Αλλά δεν πιστεύουν αρκετά στις δυνατότητες τους», τόνισε ο Λεβαντόφσκι. 

Θυμίζουμε πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι συνέβαλλε τα μέγιστα, ώστε η Μπάγερν να κατακτήσει το ένατο διαδοχικό πρωτάθλημα. Ο Πολωνός πέτυχε 41 γκολ στην περσινή Bundesliga και κατέρριψε το ρεκόρ παραγωγικότητας σε μία σεζόν, το οποίο κρατούσε ο Γκερντ Μίλερ (40 γκολ) από την περίοδο 1971-72. 

Τα 41 γκολ του Λεβαντόφσκι

Ο Λεβαντόφσκι συνολικά μετράει 294 γκολ σε 329 εμφανίσεις για όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments