Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα «Έφυγε» ο άνθρωπος που σχεδίασε το σύστημα παρακαλούθησης των εμβολίων

«Έφυγε» ο άνθρωπος που σχεδίασε το σύστημα παρακαλούθησης των εμβολίων

0
Dodekanisos

Απεβίωσε ο 54χρονος προγραμματιστής λογισμικού της Oracle APEX, ο άνθρωπος που σχεδίασε το σύστημα παρακαλούθησης εμβολίων του CDC. Πρόκειται για τον 54χρονο Joel Kallman ο οποίος έφυγε από τη ζωή περίπου δύο μηνές μετά την πρώτη πειραματική λήψη mrna.
Τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) συνεργάστηκαν με το Oracle APEX, υπό την επίοβλεψη του Kallman, για να δημιουργήσουν το v-safe After Vaccine Health Checker.

Το V-Safe είναι ένα «εργαλείο» που βασίζεται σε smartphone και χρησιμοποιεί μηνύματα κειμένου και έρευνες στο διαδίκτυο για την παροχή εξατομικευμένων υγειονομικών ελέγχων μετά τη λήψη του εμβολίου.

Όλα τα v-safe δεδομένα αποθηκεύονται σε διακομιστές της Oracle. Δεν είναι σαφές πόσοι Αμερικανοί είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα v-safe. Ωστόσο, το CDC ανέφερε ότι 1,6 εκατομμύρια άτομα εγγράφηκαν στις 13 Ιανουαρίου 2021. Ένα δελτίο τύπου της 4ης Μαΐου έδειξε ότι το σύστημα έχει πάνω από 100 εκατομμύρια αρχεία.

Ο Kallman έλαβε την πρώτη του δόση στις 26 Μαρτίου, σύμφωνα με τη σελίδα του στο Twitter. Δεν είναι σαφές εάν ήταν Pfizer ή Moderna. Στο συγκεκριμένο μάλιστα tweet, εξήρε την ομάδα του για τη δημιουργία του v-safe.

Με στοιχεία από το humansarefree.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments