Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Λύτρωση στο 84′

Λύτρωση στο 84′

0
foivos_ethnikos
Dodekanisos

Παραλίγο έμφραγμα στην Κρεμαστή! Χρειάστηκε να περάσουν 84 λεπτά για να μπορέσει ο Φοίβος να ξεκλειδώσει την άμυνα του Εθνικού και να κερδίσει τελικά με 1 – 0 χάρις σε ένα γκολ του Τζιβίλογλου. Σε ένα από τα χειρότερα φετινά του παιχνίδια, ο Φοίβος έδειχνε να έχει πρόβλημα απέναντι στον σκληροτράχηλο Εθνικό αλλά και στον πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Κρεμαστής.
Το μοναδικό γκολ λοιπόν ήρθε στο 84’. Ο Γιώργος Δελαπόρτας έκανε μια σέντρα και ο Μαθιός που πήρε τη μπάλα έκανε το σουτ. Ο Μπεγκάσι έδιωξε με το χέρι τη μπάλα αλλά στην πορεία της πετάχθηκε ο Τζιβίλογλου ο οποίος και την έστειλε στα δίχτυα (1 – 0). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φοίβος απώλεσε πέναλτι με τον Μαθιό στο 51’ (απόκρουσε ο Μπεγκάσι). Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο «παθών» ο οποίος δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Στέλιο Τσακίρη μέσα στην περιοχή. Την απόφαση πάντως του διαιτητή, αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι.
Ο Φοίβος είχε και δοκάρι στο 40’ όταν μετά από απευθείας φάουλ του Γιώργου Δελαπόρτα η μπάλα χτύπησε στην πάνω πλευρά του οριζοντίου δοκαριού.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντώνης Παπαβασιλείου και «βοηθοί» του ήταν οι Λαζός και Μακρής.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ: Λουτριώτης, Τζαφέρης, Μπιλιάς Π., Λαμάϊ (45+ λ.τ. Μαθιός), Δελαπόρτας Γ., Φωτεινής, Γκινής (82’ Ορφανίδης Σ.), Τζιβίλογλου, Θεοδοσίου, Καρίκης (69’ Αθανασίου), Αξιώτης
ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπεγκάσι Ο., Τσακίρης Στ., Μπαιρακτάρης Ηλ., Γιαννίκος (60’ Μπεγκάσι Ε.), Παπανθύμου, Τσοπανάκης, Πάλλας, Γιαννακόπουλος, Μπαιρακτάρης Μαρ. (92’ Χαρικιόπουλος), Μπάρτζος, Μακαρούνας (65’ Κουτσουμπάρης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments