Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τρελαίνει κόσμο ο Αστέρας!

Τρελαίνει κόσμο ο Αστέρας!

0
Dodekanisos

Ένας εντυπωσιακός Αστέρας Παστίδας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, υπέταξε στο γήπεδο του τον φιλόδοξο ΑΕΡΑ με το επιβλητικό 4 – 1 και παρέμεινε πολύ ψηλά στη βαθμολογία της Α’ Κατηγορίας, εξακολουθώντας να αποτελεί την πολύ μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος. Οι Παστιδενοί παρά το ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους και έκαναν το καλύτερο φετινό τους παιχνίδι φθάνοντας σε μια από τις πιο εντυπωσιακές φετινές τους νίκες.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι έμειναν πίσω στο σκορ καθώς στο 20′ ο Μαθιός με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι έκανε το 0 – 1, ωστόσο δεν πτοήθηκαν και επέβαλλαν στη συνέχεια τον δικό τους ρυθμό. Στο 27′ ο Κυρίτσης έκανε το 2 – 1 και πριν τελειώσει το ημίχρονο, ο Πλαγγέντης (στο 45′) έκανε το 2 – 1 δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο ίδιος παίκτης στο 64′ έκανε 3 – 1 και από εκεί και πέρα το παιχνίδι πήρε το δρόμο του. Στο 76′ οι “κόκκινοι” έμειναν” με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα (για μαρκάρισμα) του Πλύγκου και στο 80′ ο Πλαγγέντης και πάλι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό 4 – 1. Στο 88′ ο ΑΕΡΑ έμεινε και με εννέα παίκτης λόγω αποβολής και του Ρούσσου, με δεύτερη κίτρινη κάρτα (επίσης για μαρκάρισμα)


“Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη. Το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι. Καερδίσαμε απόλυτα δίκαια. Είμαι πολύ υπέρηφανός για τους παίκτες μας. Οι στόχοι δεν πρόκειται να αλλάξουν. Θέλουμε να παραμείνουμε. Φυσικά έχουμε δείξειο ότι έχουμε δείξει ότι έχει τις δυνατότητες. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι για να το ευχαριστιούμαστε χωρίς κανένα άγχος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments