Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Εγκλωβίστηκε στην ισοπαλία

Εγκλωβίστηκε στην ισοπαλία

0
Dodekanisos

Ισόπαλος με σκορ 1 – 1 αναδείχθηκε ο Διαγόρας απέναντι στη Νίκη Βόλου σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου. Οι “κυανέρυθροι” προσπάθησαν χωρίς όμως να είναι αποτελεσματικοί αυτή τη φορά ενώ απέναντι τους είχαν μια ομάδα που μετά την αλλαγή του προπονητή (ανέλαβε ο Στάϊκος Βεργέτης), έδειξε ένα σαφώς διαφορετικό πρόσωπο. Ο Διαγόρας έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει και άλλο προς την κορυφή καθώς τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήρθαν σαφώς βολικά.

Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο με τον Διαγόρα να έχει την υπεροχή αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα μπορούμε να πούμε ότι ήταν ανούσια. Πάντως οι «κυανέρυθροι» στην επανάληψη έδειξαν περισσότερη διάθεση και είχαν και για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή τους προσπαθώντας να φθάσουν με αξιώσεις στα καρέ της Νίκης. Δεν είχαν πολλές φάσεις, ωστόσο τους παρουσιάστηκε η ευκαιρία για να σκοράρουν και ενδεχομένως να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Σημαντικό στοιχείο ήταν και το γεγονός ότι για ένα περίπου γεμάτο 20λεπτο οι “κυανέρυθροι” έπαιξαν και με παίκτη παραπάνω χωρίς όμως να το εκμεταλλευτούν.

Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο. Ο Διαγόρας προηγήθηκε στο σκορ, ωστόσο η Νίκη είχε τον τρόπο και το καθαρό μυαλό να φθάσει στην ισοφάριση με ένα αυστηρό πάντως πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής. O γηραιός” στο διάστημα αυτό δεν είχε καλό ρυθμό και δεν μπόρεσε να απειλήσει αισθητά την εστία της Νίκης.
Στο 8’ ο Ροχάνο μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και έκανε το γύρισμα με τον Cruz να σουτάρει από πολύ καλό σημείο αλλά να στέλνει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Επικίνδυνη επίθεση για τους φιλοξενούμενους.
Στο 11’ μετά από ωραία επίθεση του Διαγόρα από τα δεξιά, ο Γεωργίου πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Κέρη ο οποίος με ένα ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1 – 0.
Στο 30’ ο Καρπαθάκης μάρκαρε τον Ιορδανίδη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Εκτέλεσε ο Rojano και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1 – 1.
Στο 33’ ο Μπαρμπαρούσης μπήκε ωραία στην περιοχή από τα αριστερά και έκανε το πλασέ αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει ελαφρώς δίπλα από το αριστερό δοκάρι (άουτ).
Στο 63’ ο Κέρη εκτέλεσε έξυπνα ένα φάουλ χαμηλά μέσα στην περιοχή, εκεί πετάχτηκε ο Μπουρλάκης ο οποίος σούταρε διαγώνια από πολύ καλό σημείο αλλά η μπάλα πέρασε ελαφρώς δίπλα από το κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή για τον Διαγόρα.
Στο 91’ μετά από αντεπίθεση ο Caballero μπήκε μόνος του στην περιοχή και έκανε το σουτ από πολύ καλό σημείο αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει ελαφρώς δίπλα από το δοκάρι και να φύγει άουτ σε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αγγελάκης και «βοηθοί» του ήταν οι κ. Ντάβελας και Φράγιος, όλοι τους από τον Σύνδεσμο της Μακεδονίας. Στο 73’ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) για διαμαρτυρία ο Ιορδανίδης.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Θεοχάρης, Προβατίδης (56’ Μπελέρης), Γεωργίου (68’ Γούλας), Καρπαθάκης, Κέρη, Γλυνός (62’ Μπουρλάκης), Αθανασίου, Μπαρμπαρούσης
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Βοσνιάδης, Παγώνης, Μπιτσάκος (62’ Caballero), Ντομίνγκεζ, Ιορδανίδης, Cruz, Rojano (81’ Τσιόλης), Καπός (56’ Μασκουνιάν)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments