Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Απότομη προσγείωση στ’ Αφάντου!

Απότομη προσγείωση στ’ Αφάντου!

0
Dodekanisos

Μετά από ένα εντυπωσιακό σερί, έφθασε η ώρα για την πρώτη ήττα του Απόλλωνα Καλυθιών. Η ομάδα του Παναγιώτη Ζούνη έχασε, με το βαρύ μάλιστα 5 – 2 από τον ΑΕΡΑ, Είναι η πρώτη φορά που οι απολλωνιστές δέχονται τόσο πολλά γκολ σε έναν αγώνα και πλέον απώλεσαν και την καλύτερη άμυνα που είχαν πριν από το παιχνίδι αυτό με τα τρία μόλις γκολ παθητικό που είχαν σε επτά αγώνες. Η παρουσία του Ανδρέα Σταύρου στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων» φαίνεται πως έπαιξε καταλυτικό ρόλο καθώς η ομάδα του Αφάντου εμφανίστηκε πολύ δυνατή και επέβαλλε τον ρυθμό της βάζοντας ουσιαστικά τις βάσεις για να πάρει το «τρίποντο» από το πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2’ με τον Μιχάλη Λυριστή ενώ στο 20’ ο Τάσος Παυλίδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2 – 0). Στο 28’ ο Διακουράκης έβαλε και πάλι τον Απόλλωνα στο παιχνίδι (2 – 1) αλλά προσωρινά καθώς στο 40’ ο Παυλίδης έκανε το 3 – 1 και έδωσε αέρα δυο τερμάτων και πάλι στην ομάδα του (3 – 1). Στο 64’ ο Γεωργίου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 1 και στο 70’ Ιντρίζι με κοντινό πλασέ μείωσε σε 4 – 2. Το τελικό 5 – 2 διαμόρφωσε ο Γκινής στο 78’.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δημαράκης (Κοκμοτός, Χατζημανώλης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΕΡΑ: Τσοτουλίδης, Τάχος, Γιαννακάκης, Γαργάλης, Στεφανής, Ρούσσος, Μπάρδης, Παυλίδης (46’ λ.τ. Γκινής), Παπαοικονόμου (71’ Πλύγκος), Λυριστής (80’ Λαδάς), Γεωργίου (83’ Μαθιός)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Ροδίτης, Διακουράκης (88’ Καστρινάκης), Τσούλλος, Φυλακούρης, Στελλάς, Χοχλαστός, Αρέτογλου (60’ Τομόρι), Θεοχαρόπουλος, Πλακίδας, Μαγιόγλου (88’ Καμπούρης), Ιντρίζι (88’ Γιαννίκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments