Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Αγώνες δρόμου Criterium από τον Ροδήλιο

Αγώνες δρόμου Criterium από τον Ροδήλιο

0
Dodekanisos

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, ο Ροδήλιος Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνουν αγώνες δρόμου Criterium και Τύπου Πίστας, με την επωνυμία «ΡΟΔΟΣ Mini Cup – Junior Festival» για μικρές αγωνιστικές κατηγορίες στο «Parking ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» που βρίσκεται στο 6o χλμ. της ΕΟ Ρόδου – Λίνδου. Παράλληλα με τον διασυλλογικό αγώνα, ο Ροδήλιος Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου φιλοξενούν το πρωτοποριακό «HERO BIKE 2030», την πρωτότυπη σειρά παιδικών ποδηλατικών events, η οποία είναι αφιερωμένη στους 17 Στόχους του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Εξάλειψη της Φτώχειας.
Οι κατηγορίες του αγώνα είναι: Παμπαίδες – Πανκορασίδες, και Μίνι (μικρά – μεγάλα). Η πρωτότυπη αθλητική εκδήλωση περιλαμβάνει μία ειδικά διαμορφωμένη πίστα δεξιοτεχνίας με 17 εμπόδια –ΣΤΟΧΟΥΣ για παιδιά (ανοικτή συμμετοχή), που αγαπούν το ποδήλατο, ηλικίας από 6 ως και 15 ετών.
Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.
Σκοπός των διοργανωτών είναι η ανάδειξη της Ρόδου ως ποδηλατικός προορισμός και η προώθηση του αθλήματος της ποδηλασίας στις μικρές ηλικίες.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Ημερομηνία: Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019
Ώρα εκκίνησης:
10.30πμ – Μίνι Μικρά, αγώνας Criterium 4,2χλμ. (10 στροφές)
11.00πμ – Μίνι Μεγάλα, αγώνας Criterium 8,4χλμ. (20 στροφές)
11.30πμ – Παμπαίδες, αγώνας Τύπου πίστας με αποκλεισμό (το μέγιστο 12χλμ. – 28 στροφές)
12.00μμ – Πανκορασίδες, αγώνας Τύπου πίστας με αποκλεισμό (το μέγιστο 12χλμ. – 28 στροφές)
ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
Κυκλική των 420 μέτρων, εντός του «Πάρκινγκ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» στο 6ο χλμ της ΕΟ Ρόδου – Λίνδου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments