Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Έκλεψε τις εντυπώσεις η Ρόδος

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Ρόδος

0
Dodekanisos

Η Ρόδος ήταν η ομάδα που έκλεψε τις εντυπώσεις στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο “Διαγόρας. Απέναντι σε ομάδες της Γ’ Εθνικής (Διαγόρας και Φοιβος), κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση πετυχαίνοντας και τη μοναδική νίκη με 2 – 0 σε βάρος του Διαγόρα. Στον “τελικό λοιπόν του τουρνουά, τα “ελάφια” έπαιξαν ουσιαστικό ποδόσφαιρο και πετυχαίνοντας δύο τέρματα ε τους Μπίσσα και Κόστα πήραν τη νικη.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Φυλαχτός, Καρπαθάκης, Προβατίδης, Παγώνης, Γερόλυμος, Μπαξεβάνος, Δήμας, Γιώργου, Τσαγκάρης, Γούλας, Γιόνδης (Έπαιξαν και οι Κρητικός, Κορλός, Κετσές)

ΡΟΔΟΣ: Κεφάλας, Ιμεραλιλάι, Καμπούρης, Καντιμοίρης, Σουλάι, Κρητικός, Ρίκκα, Μπίσα, Μόσχος, Φερνάντο,Τσουλάκος (Έπαιξαν και οι Κεχαγιόγλου, Λόπεζ, Αμπελάς, Αλιμερκάι, Κιουπάκης και Ντουρμιρσάι)

Τα άλλα δύο παιχνίδια

Το πρώτο παιχνίδι του τουρνουά ήταν ανάμεσα στη Ρόδο και το Φοιβο. Η ομάδα της Κρεμαστης έπαιξε περισσότερο με τις αντεπιθέσεις θωρακιζοντας την άμυνα της. Η Ρόδος είχε την υπέροχη αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα. Οι δυο ομάδες δεν σκόραραν και έτσι ο αγώνας τελείωσε ισόπαλος χωρίς τέρματα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΡΟΔΟΣ: Κεφάλας, Σουλάι, Κρητικός, Ιμεραλιλάι, Καμπούρης, Ρίκκα, Τριχάκης, Φερνάντο, Μπίσα, Μόσχος, Τσουλάκος (Έπαιξε και ο Κεχαγιογλου)

ΦΟΙΒΟΣ: Γιαννούλης, Νικήτας, Παπασταμάτης, Λαός, Στελλάς, Ταφάνι, Καραγεωργίου, Μπάρδης, Μπανουσάι, Πατσίλης, Πεταυράκης (Έπαιξαν και Ηλίας, Τερζίου, Παϊζάνο, Θεοδοσίου, Γαργάλης, Χατζησάββας, Φιορίλο, Κουδούνης, Γκινής, Ζαγκόζης).

Το δεύτερο παιχνίδι ήταν ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Φοίβο το οποίο επίσης τελείωσε ισόπαλο 0-0. Ο “γηραιός ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερος και δημιούργησε δύο τουλάχιστον πολύ καλές ευκαιρίες χωρίς όμως να μπορέσει να σκοράρει.

Οι συνθεσεις:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Σάριτς, Ευαγγελιδάκης, Ντερτιλλής, Κρητικός, Γούλας, Δήμας, Γιόνδης, Μπουρλάκης, Πινδώνης, Γιώργου, Μπαξεβάνος (Έπαιξε και ο Τσαγκάρης).

ΦΟΙΒΟΣ: Μιχαλάκης, Παϊζάνο, Θεοδοσίου, Νικήτας, Ταφάνι, Στελλάς, Γαργάλης, Πατσίλης, Μπάρδης, Χατζησάββας, Γκινής (Έπαιξαν και οι Παπασταμάτης, Τερζίου, Κουδούνης, Μπανουσάι, Πεταυράκης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments