Αρχική Ροδίων Άθλησις 2o CABANA Beach Volley

2o CABANA Beach Volley

0
beach cabana
Dodekanisos

Με τις συμμετοχές να φτάνουν στα 12 δίδυμα ξεκίνησε το 2o CABANA Beach Volley tournament του Ροδίων Άθλησις στη παραλία Τσαμπίκα την Κυριακή που μας πέρασε.
Οι 24 παίκτες του τουρνουά διαγωνίστηκαν για 6 ώρες δίνοντας πολλές μάχες στο φιλέ.

ΟΜΑΔΕΣ
ΚΟΥΦΟΜΑΝΩΛΗ – ΧΟΥΣΕΙΝ ΝΤΙΛΕΚ
ΖΑΝΙΟΣ – ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΤΕΜΟ – ΝΤΕΜΟ
ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΜΗΝΑΤΣΗΣ
ΜΠΑΛΗΣ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΡΑΝΤΖΗ – ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ – ΜΑΛΟΥΚΟΥ
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ – ΙΓΓΛΕΣΗ
ΛΕΙΒΑΝΑΚΗΣ – ΝΙΚΗΤΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΔΟΥ – ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΑΛΑΣ – ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ
ΘΕΜΕΛΗΣ – ΜΑΚΡΗΣ

Η μοναδική γυναικεία ομάδα που έφτασε στα ημιτελικά του τουρνουά ήταν το δίδυμο Κουφομανώλη – Χουσείν Ντιλέκ και δικαιωματικά κατέκτησε την πρώτη θέση στις γυναίκες ενώ στους άντρες την Τρίτη θέση κατέκτησαν οι Μπαλής – Παπαδόπουλος χάνοντας σε ένα συγκλονιστικό ημιτελικό με σκορ 15-17 από τους Θέμελη – Μακρή. Ο τελικός ήταν εξίσου συγκλονιστικός αφού οι ομάδες πήγαιναν καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού πόντο πόντο την νίκη και την 1η θέση την πήρε τελικά το δίδυμο Καλας – Μαλουκού (είχε αντικαταστήσει τον Νικολιδάκη)με σκορ 21-19, αφήνοντας στη 2η θέση τους Θέμελη – Μακρή.
Στον αγώνα επίδειξης που δόθηκε μεταξύ των παραγόντων της ομάδας Ροδίων Άθλησις νικητής αναδείχτηκε το δίδυμο Νικολιδάκης –Κάλας που επικράτησαν 16-14 του Τριχιά – Προδρομίδη.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πρώτα απ’ όλα όλους τους συμμετέχοντες του τουρνουά για το πλούσιο θέαμα που μας προσφέρανε και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Beach Bar CABANA για όλες τις παροχές τους.

Ανδρέας Γαβαλάς

{youtube}k7IPCMRiVLY{/youtube}

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες
http://rodiwnathlishs.blogspot.gr/2015/06/2-cabana-tournament-b.html

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments