Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα ‘Εβγαλε τα ”βυσσινί”

‘Εβγαλε τα ”βυσσινί”

0
stamatiouu
Dodekanisos
Mπορεί να αγωνίστηκε κανονικά στο χτεσινό παιχνίδι απέναντι στην Αγία Παρασκεύη ο Ιάκωβος Σταματίου όμως μετά το τέλος του παιχνιδιού πήρε την ελευθέρας απ’τον Δημήτρη Κώστογλου. Άλλωστε ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε ζητήσει εδώ και αρκετό διάστημα να αποχωρήσει απ’την ομάδα και να συνεχίσει σε ομάδα της Αθήνας για προσωπικούς του λόγους.

Αυτή είναι η τρίτη αποχώρηση για την Α.Ε Κω μετά τους Παϊκόπουλο και Ζαμάγια και είναι δεδομένο πλέον ότι η ομάδα χρειάζεται απαραίτητα ενίσχυση αφού οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν βασικοί παίκτες στην μέχρι τώρα παρουσία της στην Δ’ Εθνική.

O Ιάκωβος Σταματίου σε δηλώσεις του στο giafkasports.gr εξήγησε τους λόγους που αποχώρησε απ’την Α.Ε Κω αλλά και τι ήταν αυτό που του έμεινε απ’το νησί στον 1.5 χρόνο παρουσίας του εδώ.

Αναλυτικά:

” Έφυγα απ’την ομάδα για οικονομικούς και προσωπικούς λόγους. Είχα ζητήσει απ’τον κ.Κώστογλου εδώ και δύο εβδομάδες να φύγω απ’την ομάδα και εκείνος μετά το χτεσινό παιχνίδι με την Αγία Παρασκεύη μου έδωσε το δελτίο μου για να αποχωρήσω.

Δεν έφυγα απ’την ομάδα για το 8-0 απ’την Αγία Παρασκευή.Υπάρχουν πολλά προβλήματα όπως τα οικονομικά και φεύγουν παίκτες. Κανένας στο νησί δεν αγαπάει την Α.Ε Κω για γι’αυτό δεν υπάρχει υποστήριξη από κανέναν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Δίκαιος και η Α.Ε Κως έχουν τόσο μεγάλη κόντρα μεταξύ τους. Εύχομαι να γίνει μια ομάδα στο νησί, δυνατή για μεγαλύτερη κατηγορία και τότε τοποδόσφαιρο της Κω θα πάει μπροστά.

Αυτό που θα κρατήσω απ’το νησί είναι ο κόσμος που θέλω να τον ευχαριστήσω που με αγάπησε όπως και κάποιους ανθρώπους όπως είναι ο Πέτρος Κώστογλου και η γυναίκα του.

Τέλος εύχομαι στην Α.Ε Κω καλή συνέχεια και εύχομαι να παραμείνει στην κατηγορία.Εγώ μιλάω με κάποιες ομάδες απ’τον Πειραιά και τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσω που θα συνεχίσω την καριέρα μου.”

Πηγή: Giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments