Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στον Κλεόβουλο: Επιστρέφει ο Μουσακίνιας, συνεχίζουν τρεις

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός του Κλεόβουλου Λίνδου για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τη νέα διοίκηση και τον προπονητή Παναγιώτη Καρίκη να έχουν ήδη σηκώσει μανίκια ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Η πρώτη μεταγραφική κίνηση των «κυανόλευκων» αφορά τον Νίκο Μουσακίνια, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της Λίνδου. Ο 21χρονος αμυντικός είχε φορέσει ξανά τη φανέλα του Κλεόβουλου τη σεζόν 2022-2023 και πλέον επιστρέφει για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Η μεταγραφή του μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής συνεργάστηκε τα τρία τελευταία χρόνια στον Αστέρα Μασάρων με τον Παναγιώτη Καρίκη, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτησή του, γνωρίζοντας πολύ καλά τις δυνατότητές του.

Παράλληλα, η διοίκηση προχώρησε και στις πρώτες ανανεώσεις συνεργασίας, διατηρώντας στο δυναμικό της τρεις σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Μάριο Σιμονάι, Αντώνη Διακογεωργίου και Μιχάλη Γανωτάκη, οι οποίοι συμφώνησαν να παραμείνουν στον σύλλογο και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στον Κλεόβουλο επικρατεί αισιοδοξία για την επόμενη μέρα, με τους ανθρώπους της ομάδας να συνεχίζουν τις επαφές τόσο για νέες προσθήκες όσο και για περαιτέρω ανανεώσεις, με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα παρουσιαστεί ιδιαίτερα δυναμικό στο νέο πρωτάθλημα και θα διεκδικήσει μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στη Β’ Κατηγορία.

Προηγούμενο

ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ: Οι Βρυξέλλες «κατασκευάζουν» τη ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ των Ευρωπαίων;

Επόμενο

Α.Ε.Ρ. Αφάντου: Σημαντική ενίσχυση με Βασίλη Βογιατζή

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *