Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αστέρας …non stop!

Αστέρας …non stop!

0
Dodekanisos

Άλλη μια νίκη στο ενεργητικό του, αυτή τη φορά επί του Απόλλωνα Καλυθιών πρόσθεσε ο εντυπωσιακός φέτος Αστέρας Παστίδας. Η ομάδα του Χρυσόστομου Χάσταλη επικράτησε με 2 – 0 και συνέχισε έτσι την ξέφρενη φετινή της πορεία που κάνει πολλούς να τρίβουν τα μάτια τους από ικανοποίηση. Η ομάδα της Παστίδας παρέμεινε ως η μοναδική αήττητη στην κατηγορία μετά από δέκα αγωνιστικές.

Πάντως οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και δεν είναι υπερβολικό να αναφέρουμε ότι ήταν η ομάδα που είχε για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή της τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά βέβαια πετυχαίνοντας δυο πολύ γρήγορα γκολ με τον Χατζηβαλσμάμη στο 11’ (1 – 0) και τον Κυρίτση στο 13’ (2 – 0), ωστόσο από εκεί και πέρα η ομάδα του Παναγιώτη Ζούνη κέρδισε μέτρα και προσπάθησε να αντιδράσει. Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου είχε μάλιστα δυο πολύ καλές στιγμές με τον Αρφαρά που σούταρε άουτ και τον Πλακίδα που έκανε μια κεφαλιά από καλή θέση χωρίς πάντως να βρει τον στόχο.

Στην επανάληψη, η ομάδα των Καλυθιών συνέχισε να έχει σε γενικές γραμμές την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς πάντως να μπορεί να απειλεί ιδιαίτερα. Στο ίδιο διάστημα, ο Αστέρας έκανε μια πολύ καλή διαχείριση και μπόρεσε έτσι να πανηγυρίσει την έβδομη φετινή του νίκη, κάτι που του δίνει το δικαίωμα να ατενίζει με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον του στο πρωτάθλημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments